2777
2789
عنوان

خانما کمک با شوهرم دعوام شد باردارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 49 پست

وقتی میبینی شوهرت راضی نیس بهتر بود نمیرفتی دیگه ابن اوقات تلخی هم پیش نمیومد باور میکنی دخترخاله ام الان ۱۹ سال داره زندگی میکنه شوهرش راضی نیس بره خونه مادرش یا فامیل های اطراف خودش چون دعواشون شده همون ۱۹ سال پیش نه مادرش رو دیده نه زنگ میتونه بزنه بهش بخاطره زندگیش البته زندگیش خیلی خوبه خوشبخته شوهرش هم بد نیس یه زندگی براش ساخته که همه حسرتش رو میخورن خالم دورا دور از احوالش باخبر میشه

چون میدونستی کا میخواهد زهر مارت کنه

حالا اصلا مهم نیست الان نگران بچمم فقط میترسم چیزی شده باشه شوهرم خیلی نگران شد دنبال سونوگرافی بود ببرم که ببینه بچه سالمه من گفتم ادم الکی که نمیره سونو نذاشتم بریم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا شوهرم اصلا با اومدن مشکل نداشت بگم دلیل خاصی بود برای نیومدن خسته کار بود دلش میخواست نیاد به کارو استراحتش برسه منم اخرسر گفتم نیا خب من با مامانم اینا میرم یا کلا نمیرم خودش گفت نه اوکیم بریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اصلا مهم نیست الان نگران بچمم فقط میترسم چیزی شده باشه شوهرم خیلی نگران شد دنبال سونوگرافی بود ...

باید میذاشتی نگران بمونه تا یاد بگیره خودشو کنترل کنه یعنی چی که عین بچه ها رفت تو قیاغه بعدم با زن حامله بحث کرد 😐

حالا تو هم الکی اب و تابشو زیاد کن بگو به من استرس دادی تا دیگه اینجور نکنه

انقددد خودش استرس گرفته که اصلا نیازی نیست من اینکارارو بکنم عین مرغ سرکنده شده هی قسمم میده بگو جون من بچه خوبه من خیالم راحت بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید میذاشتی نگران بمونه تا یاد بگیره خودشو کنترل کنه یعنی چی که عین بچه ها رفت تو قیاغه بعدم با زن ...

نگران هست همچنان هی میگه بریم دکتر انقد نگرانه منم استرس گرفتم نکنه چیزی بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش عزیزم نینی‌ت سالمه سالمه

فقط از این به بعد غم و غصه و استرسو از خودت دور کن

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
حالا اصلا مهم نیست الان نگران بچمم فقط میترسم چیزی شده باشه شوهرم خیلی نگران شد دنبال سونوگرافی بود ...

عزیزم ان شاءالله چیزی نمیشه نگران نباش منم‌چندتادعوای اساسی داشتم توبارداری سعی کن اروم باشی وازتنش دوری کنی منظورم اینه چندماه مداراکن نزارهیچ دعوایی پیش بیاد ولی خیال شوهرتوراحت نکن که بچه خوبه وچیزی نمیشه و...بزاردفعه اخرش باشه اعصابتوخوردمیکنه توبارداری حداقل