2777
2789
عنوان

من خیلی شوهرم ادیت میکنم

207 بازدید | 14 پست

البته اونم بی تقصیر نیست چندین سال زجرم داده الانم نوبت منه همش تحقیرش میکنم نداشته هاش میکوبم توسرش جلوبچه ها خوردش میکنم اونم اکثرا ساکته نه اینکه ازمن بترسه ها میگه دیگه حوصله دعوا ندارم ولی خب حقشه لذت میبرم ازاینکه اذیتش میکنم ،شماهم مثل ما زیاد بحث میکنین یا فقط ماییم

خوب میکنی بیشعورو

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلو بچه ها دعوا نکنید 

اون آدم هر چی باشه پدر بچه های شماست 

تقصیر بچه های معصوم چیه که بخاطر شما ها باید زجر بکشن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
اره بخدا اونقدر اذیتم کرده که حقشه کاش میتونستم عوض کتک هایی که زده هم بزنم

اخر صبر و بخشش شیرینه عزیزم 

الان که این کارو انجام نمیده تو هم ببخشش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوادت

والاه منم نمیخوامش ولی شرایط طلاق برای جفتمون نیست نه اون توان مهریه دادن داره نه من خانواده حمایت گری ،یه جورایی شدیم سوهان روح همدیگه

والاه منم نمیخوامش ولی شرایط طلاق برای جفتمون نیست نه اون توان مهریه دادن داره نه من خانواده حمایت گ ...

ولی بیرون خبری نیست اگه الان کاریت نداره تو هم بگذر بزار دوباره مهرتون به دل هم بیفته به خاطر بچه هاتون

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀