2777
2789
عنوان

اشنامون رفته خواستگاری دختره همون اول گفته حقوقت باید پنجاه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 96045 بازدید | 595 پست

دختر خانم خودش چه مالی هست؟ تخم دو زده کرده یا ارث کاخ ورسای داره؟ 😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر مناسبی نیست چشمش به مال دنیاست

شما حاضرید با کسی که حقوق پایه وزارت کار میگیره بدون مهریه و جشن ازدواج کنید؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

نه

شرکت نفت و پتروشیمی هم میدن تازه بالاتر

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

تو این گرونی خواسته بیجاییم نیست.ولی خب اینو قبل اینکه رسما بیان خواستگاری باید از شغل طرف بفهمه

اره گفتم که حقشه

ولی ما هم باید درک کنیم به نظرم دیگه الان کارا دولتی زیر ۲۰ تومنه

۵۰ رو خیلیا دارن الان

حقوق عجیبی نیست

کارمندای رسمی رده بالا

مهندسای جاهای خوب

کار آزاد

الان بچه های ارشد و دکترای کامپیوتر دانشگاه ما حتی بینشون ماهی ۱۲۰ هم دیدم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اگه آدم پاکی باشه آره

پآکی ادم رو چطوری تشخیص میدید 

ادم پاک اگر نتونه براتون یه زندگی فراهم کنه بازم فقط پاکی مهمه؟ 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
کمه خیلی هم کمه اما بالاخره پسرای الان هم یه حقوق بگیرن و نمیشه بیشتر توقع کرد

آره اینم هست 

ولی خیلی زندگی سخت میشه 

من هرجا میگم کسی باورش نمیشه ولی شوهر من سه تا شغل داره و باز ما نمیرسونیم و اجاره نشینیم😑

تازه پارسال تابستون بعد دو سال زندگی تونستیم یه ۲۰۶ بخریم 

وسایل خونمون هم هنوز کامل نیست خیییلی نصفه نیمس

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید