2777
2789
یعنی چقدر کلا فالوئر و فالوئینگ داره که میگی این همه؟😂😂گفتم که اگه از یه منطقه ان فامیل و دوست و ه ...

هییی

تقریبا همونایی که شما گفتین در موردش صدق میکنه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجوریا هم نیست شوهر من همه دخترایی که از قبل میشناخته مثلا دانشگاه و دوست معمولی و اینا فالو داره فقط اگه با کسی گذشته ای داشته فالو نکرده منم همینطور 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

منم حس بدی میگیرم ولی شوهردوستم خیلی آقاست همش هم سرکاره و بیرونم باخانمش فقط  اهل هیچی هم نیست خیلی با ادب و سالمه ولی خیلی دختر فالو داره. پیجش بازبود دیدم تعجب کردم

حتی وقتی مجرده و تعهدی به کسی نداره هم تنوع طلبیه؟

دنبال یار هست ، احتمالا دنبال کسی میگرده هنوز اونی که میخواد تا تهش باهم باشن پیدا نکرده ممکنه تو رابطه باشه اما مشخصه اون کسی که باهاش تو رابطه هست براش کافی نیست

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

یه پسری که میخواد باهم آشنا بشیم ولی اینستاشو نگاه میکنم دخترای زیادی رو فالو کردهو حس کردم پسر درست ...

چی بگم والا منم همین حس رو دارم. تاپیک تونو خوندم ۳۶ سالتونه متاسفم خانوم بابت شکستی که منجر شده به مجردیتون تا الان ولی نامید نباشید خیلیا تو این سن موفقیت های زیادی به دست آوردن امیدوارم شماام به خواسته دلتون برسین

چی بگم والا منم همین حس رو دارم. تاپیک تونو خوندم ۳۶ سالتونه متاسفم خانوم بابت شکستی که منجر شده به ...

ممنون🙏🏻

من تاپیکای شما رو خوندم

خیلی ناراحت شدم بابت تجربه بدی که داشتین

ولی امیدوارم بعد این راهتون روشن و پر از موفقیت باشه

دنبال یار هست ، احتمالا دنبال کسی میگرده هنوز اونی که میخواد تا تهش باهم باشن پیدا نکرده ممکنه تو را ...

منم همین حسو دارم

منم حس بدی میگیرم ولی شوهردوستم خیلی آقاست همش هم سرکاره و بیرونم باخانمش فقط اهل هیچی هم نیست خیلی ...

نمیشه نظر صد درصدی در مورد این مدل ادما داد

نه ربطی نداره یه نفر ممکنه ۳۰۰۰ تا فتلور داشته باشه مگه بیکارم برم چک کنم ببینم دخترن یا پسر بیخیال

به بیکار بودن ربط نداره

به این ربط داره که میخوای با چشم باز کسیو انتخاب کنی