2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من یه عهدی بستم با خدا یجورایی دلم قرص و محکم شده قبلنا مثلا پدری مادری خواهر برادرم از خونه میرفتن بیرون یا ازشون دور میشدم ترس اتفاقی چیزی داشتم وای تصادفی فلان اتفاقی چیزی نشه خودمم کلا آدمی هستم تحمل مرگ عزیزی رو ندارم همیشه به خدا میگم خدایا بیا عهد ببندیم منو قبل خانوادم ببری اول منو از اون موقع دیگه این نگرانی هام برای خانواده کمتر شده

بله خیلی 

الان حال ندارم تایپ کنم و توضیح بدم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
من یه عهدی بستم با خدا یجورایی دلم قرص و محکم شده قبلنا مثلا پدری مادری خواهر برادرم از خونه میرفتن ...

خوبه 

اما ما از مرگ تصور بدی داریم 

به خدا بگو من و عزیزانم همه عمر بابرکتی داشته باشیم 

و فکر کن اون دنیا خیییلی خیلی بهتر ازینجاست دیگه ناراحت نمیشی از مرگ کسی )دور از جون(

خوبه اما ما از مرگ تصور بدی داریم به خدا بگو من و عزیزانم همه عمر بابرکتی داشته باشیم و فکر کن اون د ...

آره عزیزم میدونم چی میگی اگه اعمال آدم درست باشه اون دنیا و مرگ اصلا بد نیست ولی من دست خودم نیس حتی از فوت یه آدم غریبه هم ناراحت میشن همش فکر میکنم دیگه تو این دنیا نیس و تا دیروز بوده از این فکراس همش🥺