2777
2789

من بدن پر مو بعد ژیلت خسته کننده هست انقد استفاده کردم تیره شده همه جای بدنم 

نمیدونم کدومو برم البته لیزرم یکم پر هزینه هست ولی خب اگه نتیجه ببینه ادم می ارزه 

کدومو برم کمتر میشه موهای زائدم

کاربری دست سه نفر هست دوستان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط اپیلاسیون اونم فقط بیکینی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیشتر ببینید

من لیزر رفتم خیلی راضیم خیلیییی 

خصوصا اگه پر مو هستی و موهات ضخیمه نتیجه میگیری

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اخه میگن تیرگی های بدن رفع نمیشه

کمتر میشه ولی خوب اره دیگ برای تیرگی باید کار دیگه ای انجام‌ بدی

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
من اپیلاسیون رفتم. ۱-موهام اصلن کم نشد۲ـموهام زیر پوستی شد تو اون تایم۳-تو فاصله ی اپیلاسیون اصلن ن ...

ای وای اخه لیزرم هم اینجا اونجور خوبش پیدا نمیشه بعد قیمتشم فک کنم زیاده ۱ تومن اینا باشه 

کاربری دست سه نفر هست دوستان 

کمتر شده موهای زائد تیرگی ها رفع شد یا نه ؟

بله چندساله میرم ...خیلی موهاش کم و بیجون شده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیشتر ببینید