2777
2789
عنوان

سایتوتک

117 بازدید | 19 پست

خانوما من بچم ۱۰ ماهش بود و باردار شدم ناخاسته با سایتوتک سقط کردم ولی الان سه روزه خونریزی شدید دارم شب اول ک مصرف کردم یه تکه سفید بزرگ ازم دفع شد شب بعدشم یه لخته خون بزرگ این چن روزم خون ریزی دارم وقت نشد برم سونو امکان داره بقایا مونده باشه تو رحمم با سایتوتک؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا؟توانشو نداشتم🥺کلا وزنم ۴۰ کیلو و ۲۰ سالمه برام خیلی سخت کسی هم کمک حالم نیست

منم یه زمانی اشتباه تو رو‌انجام دادم

بعدا فهمیدم اون بچه بااااید میمد 

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

لطفا درست و حسابی جلوگیری کن از این به بعد

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
میشه واضح برام بگی ینی چی🥺

گفتنش چه سودی داره

من بعد از ۱۳ سال هنوز حسرتش رو‌میخورم هنوز عذاب وجدان دارم و هنوز احساس میکنم خدا من رو‌نبخشیده

منم یه زمانی اشتباه تو رو‌انجام دادمبعدا فهمیدم اون بچه بااااید میمد

اگ میتونستم نگهش میداشتم ولی از زایمانم فقط ده ماه گذشته زایمان طبیعی بعد دوران حاملگی هم تا ۷ ماه ویار داشتم واقعا سخت بهم گذشت و جونی برام نمیموند اگ اینوهم میاوردم

گفتنش چه سودی دارهمن بعد از ۱۳ سال هنوز حسرتش رو‌میخورم هنوز عذاب وجدان دارم و هنوز احساس میکنم خدا ...

من بیشتر دلم به حال خودم سوخت اولش ولی بعدش بقول شما خیلی فکر خیال اومد سراغم الان دیگ کاری از دستم برنمیاد من حتی خونه هم از خودم ندارم🥺اونم میاوردم ک اذیت بشه؟

من بیشتر دلم به حال خودم سوخت اولش ولی بعدش بقول شما خیلی فکر خیال اومد سراغم الان دیگ کاری از دستم ...

بی خیال فدات من بگم تو عذاب وجدانت بیشتر میشه 

ولش کن تو‌که انجام دادی