2777
2789

کتاب (کتابخانه نیمه شب) رمان هستش و متن خیلللی روان و گیرایی داره

در مورد یه دختر ۳۵ ساله اس که افسردگی داره و خودکشی میکنه و بین زندگی و مرگ، بهش این فرصت داده میشه که با انتخاب ها و تصمیم های دیگه ش زندگی رو تجربه کنه.

مثلا اگه با دوست پسرش ازدواج میکرد زندگی ش چطوری بود، اگه ورزش رو ادامه می‌داد و وارد المپیک میشد زندگی ش چه شکلی میشد. 

همه این ها توی یه کتابخونه اتفاق میفته و کتاب های اونجا، زندگی های دیگه ش هستن

دختره این فرصت رو پیدا کرد که میلیون‌ها بار زندگی کنه، اما بعد از چند بار تجربه‌ی زندگی‌های مختلف، فقط یک‌چیز می‌خواست؛ زندگی خودش رو!

خیلی توی فکر میبره شما رو. که نکنه چیزی که این همه مدت حسرتش رو میخوردم واقعی نباشه و فقط از دور زیبا به نظر بیاد...🍂

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم خوندمش کتاب خوبیه مخصوصا اگه خیلی حس پشیمانی از گذشته داری و ناامید شدی

دقیقا خود من بابت چند تا تصمیم هام همین حس پشیمونی رو داشتم🤦🏻‍♀️ و واقعا اون دوره که خوندمش بهم کمک کرد ول کنم گذشته رو

دیروز بین این و سمفونی مردگان مونده بودم،اونو گرفتم،تموم که شد حتما اینم میخونم..

عه اتفاقا منم همیشه بین کتاب هایی که میخوام بخونم یه گزینه ش سمفونی مردگان هست😅 تا حالا که قسمت نشده

اگه چند صفحه خوندی و دیدی قشنگه اگگگگر یادت بود بهم بگو منم بخونم این دفعه 

عه اتفاقا منم همیشه بین کتاب هایی که میخوام بخونم یه گزینه ش سمفونی مردگان هست😅 تا حالا که قسمت نشد ...

الان صفحه سیصد و هشتشم😂

خودمم تعجب کردم چجوری یه شبه این همشو خوندم😐😂

ببین خییلیی قشنگه ولی خوب به شدت هم غمگینه،داستان حول یه پسر میچرخه که سرشار از استعداده و به خصوص توی شعر مهارت بالایی داره و تصمیم داره توی دانشگاه ادامه تحصیل بده ولی از قضا توی یه خانواده سنتی به دنیا اومده که مانع پیشرفتش میشن

البته متنش یکم متفاوته،به خصوص اولای موومان اولش یه بندش گذشتس،یهو مضارع میشه و شاید نفهمی چی به چیه ولی ادامه بدی تو خودش غرقت میکنه..

الان صفحه سیصد و هشتشم😂خودمم تعجب کردم چجوری یه شبه این همشو خوندم😐😂ببین خییلیی قشنگه ولی خوب به ...

عه😄 ماشالله 

بله حتما یه چیزی داره که این همه مدت معروف مونده و قدیمی نشده

منم میخونم

ممنون