2777
2789
عنوان

همه مسافرتن من چشم به راه خواستگار

373 بازدید | 14 پست

منتظرم پسر مورد علاقم یه حرکت بزنه 

ولی هیچی به هیچی 😞

من تو زندگیم همیشه و همیشه چشم به راه بودم 

خدایا التماست میکنم ایندفعه کمکم کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مسافرت که نیستیم از اول عید با شوهرم قهریم هیچ جا هم نرفتیم ولی خدایش دیگه الان تو عید و ماه رمضون و ...

تو عید که خوبه 

ماه رمضون هم تموم میشه کم کم 

باید حرفش باشه بالاخره

نه فقط گفتم که من قصد بدی نداشتم از پیام دادن به شما.خودش متوجه نمیشه منظورم چیه؟

اگه دوست داری یکم از رفتاراشو بگو ببینم قصدش چیه

ولی تجربه بهم ثابت کرده باید بذاری پسر دلتنگت شه

یمدت وابستش کن بعد کم محل شو

بازیه ولی خب نتیجه میده بیشتر وقتا

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
مسافرت که نیستیم از اول عید با شوهرم قهریم هیچ جا هم نرفتیم ولی خدایش دیگه الان تو عید و ماه رمضون و ...

من تو ماه رمضون عقد کردم😂😂

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
اگه دوست داری یکم از رفتاراشو بگو ببینم قصدش چیهولی تجربه بهم ثابت کرده باید بذاری پسر دلتنگت شهیمدت ...

اولش رفتم پستشو لایک کردم 

اون فالو کرد 

بعد خودم استوریشو ریپلای کردم

یکم حرف زدیم 

یه روز اومد تو محل کارم در حد چند ثانیه دیدیم همو

بعدش شماره داد 

بهش پیام دادم تبریک عید 

بعد بهش گفتم من اهل ارتباط با آقایون نیستم 

فقط کنجکاو بودم و قصد بدی نداشتم از ارتباط با شما 

همزمان اینستامو هم پاک کردم

بعدش زنگ زد 

گفت ببین من قصد ازدواج ندارم بابت همین نمی‌خوام دخترا بهم وابسته بشن، همینجوری گاهی تو اینستا با دخترا چت میکنم.

بعد گفتم کسی تو زندگیت هست که دوستش داشته باشی ؟

گفت قبلا نه ولی الان آره گفتم پس چرا با من صحبت کردی گفت انشالله هرچی خیره پیش بیاد و خدافظی کردم.

نگفت منم اون که دوستش داره یا یکی دیگه.

منتظرم زمان بگذره یه ارتباطی بگیره تا بفهمم اون شخص منم یا من نیستم 

خیلی سخته 

کلا مکالمه‌ی خوبی باهاش نداشتم پشت تلفن همش الکی لج کردم نتونستم مستقیم بگم ازت خوشم میاد‌.

حتی واسه اینکه لوس نشه ازم پرسید تا حالا عاشق شدی گفتم عاشق نه ولی شده از کسی خوشم بیاد ولی بعدش بفهمم اشتباه کردم گفت حالا منو میگی گفتم آره و خندیدم

اولش رفتم پستشو لایک کردم اون فالو کرد بعد خودم استوریشو ریپلای کردمیکم حرف زدیم یه روز اومد تو محل ...

بنظرم خوشش میاد ازت

ولی تو خیلی داری تحویلش میگیری

بذار اون بهت پیام بده استوریت رو لایک کنه

خودت رو مشغول نشون بده پیاماشو یمدت دیر سین کن

تمایلت رو برای پیام دادن و دیدنش نشون نده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️