2777
2789
عنوان

دعا کنیا جنینم سالم باشه دارم میرم بیمارستان گریه امونم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 134 پست
منم بیمارستان بستری ام ومنتظرم سونو بگه معجزه شده ونی نی سااالمه برو خونهیاامام حسن دلمونو شاد کن

این تاپیک دیدم بخدا تو فکرت رفتم ان شالله نی نی هردوتون سالم باشه.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره درسته اینجور مواقع عصبی میشم خداکنه سرش خالی نکنم

عزیزم ایشالا که چیزی نیس ولی انتظار که نداری شوهرت بهت استرس وارد کنه یا دستپاچه بشه اتفاقن استرس واست خوب نیس. خودمم حامله ام انقد کار سنگین میکنم و این مدت از لحاظ روحی و جسمی خسته ام که حد نداره

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

عزیزم ایشالا که چیزی نیس ولی انتظار که نداری شوهرت بهت استرس وارد کنه یا دستپاچه بشه اتفاقن استرس وا ...

همیشه هول میشد این سری خیلی ارومه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صورتی نقطه های قرمز توش بود

نگران نباش رفتی اومدی خبر بده ایشالا چیزی نیس

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
میگه دستت میکنن اونجا؟

یوقت میگن. خواهرشوهرم رفته بود گفته معاینه خالم پرستاره گفت به هیچ عنوان نذاری رحم تحریک میشه خونریزی میوفتی

اگه گفت بگو نمیخام فقط سونو کنید وپروژسترون بهت بدن.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

میگه دستت میکنن اونجا؟

خبر بهم بده. هنوز خونریزی داری ؟اگه دوزازجون لخته لخته نمیاد چیزی نیس

یوقت میگن. خواهرشوهرم رفته بود گفته معاینه خالم پرستاره گفت به هیچ عنوان نذاری رحم تحریک میشه خونریز ...

مرسی حتما خوب شد گفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خبر بهم بده. هنوز خونریزی داری ؟اگه دوزازجون لخته لخته نمیاد چیزی نیس

نقطه توش بود درد خفیف دارم چند روزه همه گفتن عادیه بخاطر بزرگ شدن رحمه کاش گوش نمیدادم میرفتم سونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی حتما خوب شد گفتی

اره نذاریا تا میری میگن معاینه بگو نه سونو کنیدقلبش نگاه کنید وپروژسترون وچیزای دیگه بدن. عصرم برو مطب دکترت

نقطه توش بود درد خفیف دارم چند روزه همه گفتن عادیه بخاطر بزرگ شدن رحمه کاش گوش نمیدادم میرفتم سونو

نه اگه لخته نیس خب چیزی نیس خداروشکر. الان قطع شده یا میاد؟

نه اگه لخته نیس خب چیزی نیس خداروشکر. الان قطع شده یا میاد؟

نمیدونم تو ماشینم هنوز

دکترم نمیدونم مطبش کجاس همش بیمارستان میرفتم کلا هفته ی بار میاد

ببینم پیداش میکنم یا نه رابطه هم نداشتم ۵ روزه بگم تحریک شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40