2777
2789

در نهایت زن عاشق کسی میشوند که محبت میکند

حتی اگر طرف هیولا باشد

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم اینکه مرد حامی باشه

ن واقعا تنها این مهم نیست حداقل شمایی ک تو نینی سایتی 

اینو متوجه شین که به زن محبت نکنی هرچقدم حامی باشی 

فایده نداره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

والا چند وقت پیش تو همین سایت، بین عشق و پول ۹۰درصد خانما به پول رای دادن

خب وقتی پول باشه محبت هم میاد دیگه 😂 

مرد بی پول بدون پول چجوری میخواد محبت کنه ؟! 🤔😬

ممکنه ادم خسته باشههر ثانیه که نمیشه

کسی نگفت هرثانیه چند سالتونه؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``