2777
2789

تا چشمامو باز میکنم‌استرس شدید دارم شرایط زندگیمم افتضاحه‌و هیچ وقت ام درست نمیشه اما نمیدونمدچیکار کنم استرسم خیلی شدیده  دارو و قرصم روم تاثیر نداره

قَالَ لَا تَخَافَا ۖ إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ

وای چه بد 

مشاوره برو 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای میفهمم...

تو بارداری جواب غربالگری بچم یه چیزی توش بود که نگرانم کرده بود. صبح ها که بیدار میشدم از دلشوره میمردم تا ظهر، بعد خوب میشدم.

استرس چی رو داری؟ اون رو باید حل کنی فکر کنم.

درلحظه برای اینکه آروم بشی میگم بهت 

اول سعی کن هرچی اطرافت میبینی بگی 

بعد گوش کن ببین صدای چی میاد درنهایت بلند شو کمی راه برو بعدش میبینی چون ناخودآگاهتو یا ذهنتو درگیر چیزای دیگ کردی حالت داره بهتر میشه توصیم بهت ورزش صبحگاهی

ای وای میفهمم...تو بارداری جواب غربالگری بچم یه چیزی توش بود که نگرانم کرده بود. صبح ها که بیدار میش ...

از اول توویه خانواده داغون به دنیا اومدم همش کتک کاری و جنگ و دعوا بود بعد طلاق مدر مادرو اوارگی الانم مامانم تو ۵۶ سالگی زمینگیر شده مدام از درد ناله میکنه باید ازش مراقبت کنم دیگه نمیتونم خسته شدم مدام استرس دارم

قَالَ لَا تَخَافَا ۖ إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ

از اول توویه خانواده داغون به دنیا اومدم همش کتک کاری و جنگ و دعوا بود بعد طلاق مدر مادرو اوارگی الا ...

عزیزم خیلی سخته 😞

فکر کنم اینجور مواقع فقط خدا می‌تونه حال آدمو خوب کنه. دست به دامن خودش بشو فقط.

برای مادرت هم از هرجا میتونی راهنمایی بگیر، شاید بتونید کاری کنید که کمی سرپا بشه.

پول نیست

زنگ بزن ب مشاوره بهزیستی 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید