2777
2789
عنوان

دوستان چیکار کنم ی صدای خیلی بدی شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 92 پست
15یا16سال هست مشهد نیامدم

هرجا دلت خوشه همونجا باش .

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از استرس کاری که کردی دارم میلرزم اشکام بند نمیاد بخاطر پسر خودم مامانت گناه داشت چجوری دلت اومد

من گناه داشتم..زندگی من اونجور که فک میکنی نبود

نگاه به خودت و فرزندت نکن  

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
من گناه داشتم..زندگی من اونجور که فک میکنی نبودنگاه به خودت و فرزندت نکن

بازم دمت گرم امیدوارم امضات واقعا وااقععی باشه و زندگی الانت به کامت

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
من گناه داشتم..زندگی من اونجور که فک میکنی نبودنگاه به خودت و فرزندت نکن

چی بگم. حق با شماست همه مثل هم نیستن 

ولی الان سنت بیشتر شده اختیارت دست خودت حداقل برو مامانت ببین.  ازدواج کردی

بازم دمت گرم امیدوارم امضات واقعا وااقععی باشه و زندگی الانت به کامت

به کام بکام  

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
چی بگم. حق با شماست همه مثل هم نیستن ولی الان سنت بیشتر شده اختیارت دست خودت حداقل برو مامانت ببین. ...

نه مجرد... و کلا قصد ازدواج ندارم 

میشه بپرسم گیر مواد و خلاف شدی یا نه

من فقط گاهی. گاهی اونم پنج شنبه شب ها که با بچه میریم باغ قلیون میکشم. تامام

میشه بپرسم گیر مواد و خلاف شدی یا نه

اگه گیر مواد میفتاد،که الان از زندگیش انقدر راضی نبود عزیزم

بیشتر ببینید
اونا فهمیدن فرار کردی. یا فکر کردن دزدینت ....

خودشون بیرونم کردن🤣🤣🤣😅

به خدا اونقدر از اینا دیدم و شنیدم که یکی میگه خندم میگیره😂اهمیت نده پاشو برو کارتو بکن

اخرش پا شدم  دل ب دریا زدم مث اینکه خبری نبود ولی حس میکنم صدا از تو کوچه بود چون پنجره باز بود

خودشون بیرونم کردن🤣🤣🤣😅

یا حسین باورت میشه بخاطر حرف هات مثل چی دارم میلرزم

اخه چند روز پیش با پسرم دعوام شد دیر اومده بود خونه از حرصم گفتم برو هر کجا که بودی در و باز کردم گفتم برو اونم رفت نشست رو پله باباش اوردتش. اگر میرفت چیکار میکردم