2777
2789

دایی کوچیکم چند ماهی میشه فوت شده و با مادربزرگم اینا همیشه کنار هم بودن مادربزرگم وابسته اش بود خیلی حتی هنوزم اهنگ پیشواز داییم اونیه ک میگه مادر پرستار دلم ....

از همون روز اول خیلی بد شد حالش بردیم دکتر و داروی اعصاب میخوره و شبا هم قرص خواب 

امشب از خواب بیدار شد سرشو گرفت گفت من بمیرم ک تو خوابم فکر پسرم ولم نمیکنه،یه نیم ساعت بعد ک خوابش گرفت سریع دیدم تو خواب داره گریه میکنه رفتم بیدارش کردم گفتم خوبی؟

گفت آره چیه چی شده گفتم هیچی بخواب

هر روز زنگ میزنه به گوشی داییم ک اون اهنگ پیشوازه رو بشنوه

خیلیییی ناراحتم براش 

کلا ۵۴ سالشه ولی طفلی نابود شده تا قبل داییم خیلی سرحال بود الان بدجور از بین رفته🥲💔

میشه دعا کنید حالش بهتر بشه؟

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخی عزیزم چقدر سخت 

خدا به دلش ارامش بده🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
خدا صبرش بده قلبم مچاله شد سنی هم نداره مادر بزرگتون

رفتارش خیلی عوض شده 

هی میام باهاش بحث کنم بگم چرا انقدر خودتو اذیت میکنی یاد حرف داییم میوفتم که میگفت مامانم خط قرمز منه💔

گوشی دایی رو خاموش کنیدمتاسفم روحشون شاد

مگه میذاره آخه 

گوشیش دستشه دعا و .... صوتی باهاش میذاره 

صبح تا شب کارش دعا خوندنه 

گوشی رو دست میزنی میگه برا چیته چیکارش داری...

رفتارش خیلی عوض شده هی میام باهاش بحث کنم بگم چرا انقدر خودتو اذیت میکنی یاد حرف داییم میوفتم که میگ ...

این برنامه زندگی پس از زندگی رو براش بزارید که میگه گریه زاری و بی قرارم تو این دنیا روح فرد فوت شده رو عذاب میده شاید یکم آروم شد

هی روزگار حق داره سنی هم نداره ببین به دروغ بهش بگو دایی رو تو خواب دیدی که حالش خیلی خوب بوده...بگو ...

دروغ چرا اخه 

خیلییی از فامیلا و آشناها داییمو تو خواب دیدن 

من خودم و مامانم و داداشم خیلی واضح دیدیمش و داداشم سنش خیلییی کمه باهاش حرف زده بود گفته بود بگید اینطوری نکنن من جام خیلی خوبه اسم آورده بود ک اینا هم اینجان (کسایی ک فوت شدن)🥲💔

این برنامه زندگی پس از زندگی رو براش بزارید که میگه گریه زاری و بی قرارم تو این دنیا روح فرد فوت شده ...

اتفاقا مهمون اومده بود بردیم همه نشوندیمش جلو تلویزیون هی نگاه می‌کرد اصلا تاثیری نداشت 

خیلی نگرانشم بیش از حد 

چون سنی نداره 

بعضی وقتا حس میکنم قراره اونم از دست بدم