2777
2789
عنوان

تجربه من از زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی داره چه سبکی رو میپسندیولی کتاب های طعم شیرین خدا از آقای عباسی ولدی، خیلی خوبن.سبک عقلی و معر ...

ممنون رفیق

شما کتاب میخونی یاسخنرانی گوش میدی اگ سخنرانیه از کی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

رسیدن مهم نیست رستگاریه ک مهمه میفهمی چی میگم؟فک میکردم رسیدن نهایت همه خوشبختی ما باشه اما خب..

میفهمم چی میگی اما باور کن تو صد قدم جلوتر از همه اونایی ک عشقشون یطرفه س یعنی ب شریک زندگیشون علاقه ای ندارن یا برعکس عاشقشن اما اون دوسشون نداره

آخی عزیزمامیدوارم زندگیت برگرده به همون دوران خوشالان چند وقته ازدواج کردین

برنمیگرده من ۱۳ سال ازدواج کردم. ولی اونقدر ازش سرد شدم و دلم پر از عقده و کینه شده. نمیتونم دیگه دوستش داشته باشم. من در حقش خیلی خوبی ها کردم ولی قدردان من نبود. 

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

عزیرم زندگیای هممون همینه خب چن سالته چراهمه دارن مینالن ازبی پولی ؟ی دلیل اصلیش همینه دیگع ردا پول ...

من ای بی پولی ننالیدم از بی توجهی شوهرم ناراحتم

کاش میشد از زندگیم بگم برات

من قبل ازدواج شرایط سخت تر از اینو داشتم ولی هیچوقت غمی نداشتیم با خانوادم 

الان میگم فکر و ذکر شوهرم فقط پیشرفت کاریشه ذوق اول رو نداره چرا مگ من کاری کردم؟ من حتی توقعات مالی ازش ندارم ک بگی فلانی پوست شوهره رو برای پول کند

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

عه واقعن؟ببین منم همین تفکرات اسی رو داشتم بعد برای مشاورم توضیح میدادم که من ازدواج با عشق رو دوس د ...

عشق مراقبت میخواد و بدست آوردن مهم نیست این تازه نگه داشتن عشق هست ک مهمه

بعضیا میتونن نگه دارن تعجب نکن دوره هایی با این عنوان ب فروش میره ب اسم مثلا معشوقه ماندن 

کااااملا متوجه هستم.ولی خاصیت دنیا همینهیه حدیث قدسی داریم که خدا میگه: لاقطعن امل کل ءامل غیرییعنی: ...

یعنی امید رو ب خدا بستن و رفیق شدن باهاش حالت رو بهتر کرد؟

روی یه کارت عروسی نوشته بود خدایا به هرآنکه که دوست میداری بیاموز که عشق زیباست و به هر آنکس که دوست ترش میداری بیاموز که دوست داشتن برتر از عشق است...

استارتر خاصیت عشق همینه،اولش پر ازهیجان و شور و اشتیاقه،اما با وصل و رسیدن کم کم فروکش میکنه

اما دوست داشتن همیشگی و مداومه،مثل جریان اب

من ۱۷ ساله ازدواج کردم،گاهی تو شلوغی و مشغله و سختی زندگی حس میکنم ما دیگه همدیگه رو دوست نداریم،چقدر سرد شدیم،اما وقتی خوب نگاه میکنم میبینم ته ته همه ی سختی ما دلمون به بودن هم گرمه هیچکدوم نمیتونیم یه روز دوری هم تحمل کنیم

اگه هرروز به هم نمیگیم دوست دارم عاشقتم معنیش این نیست که همدیگرو دوست نداریم،ما فقط به بودن هم اطمینان داریم ،میدونیم هرچی هم بشه فقط همدیگرو داریم..

تو هم از این فکرا نکن،از زندگی دونفره تون لذت ببر،بعدا حسرت این روزا رو نخوری

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نه گلم منم عین تو فکر میکردم دقیقا و میکنم وقتی نامزد بودیم اوکی بودیم و محبت و فلان حتی خیلی بیشتر ...

دقیقا مال منم همینطوره

باشه عزیزم شبتون خوش