2777
2789
عنوان

اشنامون رفته خواستگاری دختره همون اول گفته حقوقت باید پنجاه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 42157 بازدید | 595 پست
توروخدا فکر کنیدو حرف بزنید کی پنجاه میلیون درآمد دارع؟ چشمتو باز کن ببینی خیلیا ۵۰ تومن ته جیبشونه

من که ندیدم.اکثرا حقوق وزارت کاری دارن که همونم با قناعت و عشق میشه باهاش زندگی کرد.بابای خودم حقوق پایه میگیره

خواستش گفته خوب و بد، متناسب با شرایط خودش هست یانه، با خودش هست اینا رو باید پسر بسنجه ما الان هیچی نمیدونیم چی بگیم، شما هم فقط همین قسمتش رو گفتی خیلی زوایا هست که ما نمیدونیم

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کی پنجاه میلیون درآمد داره آخهآدم باید قانع باشه

خیلیا!!

واقعا زیاد نیس

اصلا نمیشه زندگی کرد حتی باهاش 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید
۵۰ رو خیلیا دارن الانحقوق عجیبی نیستکارمندای رسمی رده بالامهندسای جاهای خوبکار آزادالان بچه های ارشد ...

والا عجیبه من ندیدم تو کار دولتی بالا ۳۰

به غیر از نفت پتروشیمی.

معلم ۱۰ تومن فوقش ۲۰

بانک بین ۱۵ تا ۲۵

پرستار ۱۵ تا ۲۵

کارمندا ۹۰ درصدشون زیر ۲۰

دیگه من از خودم نمیگم طبق قانون کاره تازه ۴۵ درصد اضافه کردن😂

پآکی ادم رو چطوری تشخیص میدید ادم پاک اگر نتونه براتون یه زندگی فراهم کنه بازم فقط پاکی مهمه؟

پسری که اهل دوس دختر نباشه خیلی باارزشه و پولش مهم نیست.من همین الآنشم مجردم و واقعا هیچ خرجی ندارم.نه آرایشگاه میرم نه باشگاه.تو خونه ورزش میکنم یا میرم پیاده روی.اهل کارهای زیبایی هم نیستم

شما حاضرید با کسی که حقوق پایه وزارت کار میگیره بدون مهریه و جشن ازدواج کنید؟

من الان متاهلم اونموقع هم ک مجرد بودم حاضر نبودم 

حتی الانم که شوهرم درآمدش بد نیس باز زندگی خیلی خیلی برامون سخته 

تو یکی از تاپیکا گفتم دیروز ، گفتم بعد دو سال زندگی تازه چند روز پیش چهارتا پشتی خریدیم که خونمون لخت نباشه یکم رو داشته باشه 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید

اگه از قبل اشنایی داشتن

که خواستش منطقی نیست

ولی اگه سنتی بود بنظرم منطقیه 

حقوق کارمندی برا مرد خوب نیست،مبادا وکیل،دکتر یا معمار باشه

حتی من که  زنم،پشیمونم اومدم سمت کارمندی

اصلا نمی ارزه

دلتنگ آواز قو🦢
خب شاید پسندش نبوده اینطور گفته. یا ملاکش 50تومنه. والا منم ملاکم حقوق نبود بعد از 10سال زندگی میفهم ...

منم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
پسری که اهل دوس دختر نباشه خیلی باارزشه و پولش مهم نیست.من همین الآنشم مجردم و واقعا هیچ خرجی ندارم. ...

غذا هم نمی‌خورید؟ بالاسرتون سقف هم ندارید؟ لباس هم نمیپوشید؟ و رضایت دارید؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید