2777
2789
عنوان

تجربه من از زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 85 پست
بنظرم زیاد رمان عاشقانه میخونی بچه بیار سرت گرم شه بقول قدیمیا یاام برو سرکار

شما متاهل نیستی ن؟ ازدواج نکردی عاشق نشدی ک فک میکنی اثر رمانه؟

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلات مالی و اقتصادی مثل سمه برای زندگی زناسویی اصلا مردی رو از مرد میگیره

ولی امیدوارم مشکلاتتون حول بشه شما هم حمایتش کنید و نزارید حس کنه زیر فشاره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید

اشتباه کردی خاطره هاتو دور انداختی

شما یه خانمی که در دهه بین بیست تا سی سال زندگی می کنه هستی ولی رفتارتون مثل به دختربچه ۴ ساله س

مردهای واقعی عشق به همسر و آینده ای که برای خودشون در کنار همسرشون ترسیم کردن رو با کارکردن و جون کردن برای رفاه و آسایش خانوادشون نشون می دن

عشق هیچوقت از بین نمی ره

فقط ممکنه مصداق های بروزش تفاوت کنه

بگرد نشونه های واقعی عشقو تو زندگیت پیدا کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
پس عشق و محبت چی؟ تازه من فشاری براش ندارم ن مسافرتی رفتم ن چیزی خریدم صبح تا شب منتظرم اون از سرکار ...

عزیرم زندگیای هممون همینه خب چن سالته 

چراهمه دارن مینالن ازبی پولی ؟ی دلیل اصلیش همینه دیگع ردا پول ندارن اعصاب ندارن میل جنسی ندارن 

الان خود ما ۴ ماهه رابطه نداشتیم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

[QUOTE=375517727]مشاورم میگفت دوام اون عشق و هیجان شش ماه نهایت تا سه حرف حق رو زده. خودم تجربه اش ک ...

عه واقعن؟

ببین منم همین تفکرات اسی رو داشتم بعد برای مشاورم توضیح میدادم که من ازدواج با عشق رو دوس دارم فقط

اونم این حرفو زد

بعد نمی‌دونم چجوری بعضیا میگن که عشق ما مثه روز اوله یا حتی بیشتر شده

چرا متاهلم خیلیم عاشقم باردارم هستم الان برای اولین بار وشدیدا  نسبت ب قبل محبت وتوجه میخام ولی چاره چیه 

فقط شوهرمو درک میکنم بهش میگم حق داری توام 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

همین ک باکسی ک دوس داری ازدواج کردی خیلی خوشبختی

رسیدن مهم نیست رستگاریه ک مهمه میفهمی چی میگم؟

فک میکردم رسیدن نهایت همه خوشبختی ما باشه اما خب..

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

کااااملا متوجه هستم.

ولی خاصیت دنیا همینه

یه حدیث قدسی داریم که خدا میگه: لاقطعن امل کل ءامل غیری

یعنی: قطعا امید هرکسی که به کسی یا چیزی غیر خودم باشه رو، نا امید میکنم. 

چرا؟ چون بفهمیم کجا ست دنیا، داریم برا چی زندگی میکنیم، حواسمون باشه که آخرت زندگی ابدی و اصلیه. یا مون نره که این دنیا فقط و فقط بازیچه س...

منم عععععاااااشق ترین بودم. شش ماه بعد عروسی باردار شدم. بعد بچه و سختی هاش، و البته شیرینی هاش، دیدم خیلی منطقی تر شد. حالم با خدا خیلی بهتر شد....

والتر وایت عاشق اون سریالم من خیلی آموزنده بود