2777
2789
عنوان

تجربه من از زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 85 پست

نه گلم منم عین تو فکر میکردم دقیقا و میکنم 

وقتی نامزد بودیم اوکی بودیم و محبت و فلان حتی خیلی بیشتر بود 

ولی از وقتی اومدیم خونه خودمون دیگ اونطور نیس 

چون تا دلیل داره 

۱- واقعا به چشم خودمم دیدم چشم زخم نابود می‌کنه زندگی رو ( در حدی که منی که عاشقش بودم و اونم عاشق من وقتی توی فامیل حرفمون میشد جوری از هم متنفر می‌شدیم که حتی به خون هم تشنه )

۲- چندین بار باهاش دعوا کردم سر همین موضوع که قبلا زندگی عاشقانه ای داشتیم تو دوران نامزدی ولی الان دیگ اون محبت رو ازت دریافت نمیکنم و فلان و هر دفعه هم اینو گفت ، که مشکلات مالی خیلی بهش فشار میاره و همین باعث میشه زود خسته بشه و نتونه مثل قبل محبت کنه و واقعا هم همینطوره بار ها اینجا پرسیدم چون مردا اگه زیر فشار مالی باشن ذهنشون و بدنشون زود خسته میشه 

۳- اول زندگیتونه و قطعا سختی خیلی خیلی زیاد داره 

الان خوابم میاد ولی فردا بهم پیام بده راجب این موضوع ها بیشتر حرف بزنیم چون منم دقیقا شرایط تو رو داشتم 

کااااملا متوجه هستم.ولی خاصیت دنیا همینهیه حدیث قدسی داریم که خدا میگه: لاقطعن امل کل ءامل غیرییعنی: ...

کتاب یاسخنرانی کجا گوش میدید منم بخونم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیست ادما به هم همیشه زبونی عشق بدنهمین که دارن برای یه هدف مشترک تلاش میکنن یعنی عشق ورزیدنهدف ...

اره خوب اینم ی دید مثبت ب قضیه است اگر مثل من فکر نکنی این طرز تفکر شما امید بخشه

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

عه واقعن؟ببین منم همین تفکرات اسی رو داشتم بعد برای مشاورم توضیح میدادم که من ازدواج با عشق رو دوس د ...

اگرم‌باشه خیلی انگشت شماره. 

ما با عشق ازدواج کردیم اصلا فکر میکردم مردی به با محبتی همسرم پیدا نشه ولی یه ماه بعد ازدواج خودش رو نشون داد و من یه ماه بعد ازدواج واقعا قلبم مرد.

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

عشق یعنی بودن با اون آدما حالتو خوب می‌کنه من این عشق رو با خانوادم دارم میدونم اگر به همچین چیزی تو زندگی زناشویی باشه که مثلا دوتایی آخر هفته که بیکارین شما یه غذای ساندویچی آماده کنین بزارین تو سبد برین پیک نیک از هوای باز و آفتابی و طبیعت و باهم بودن لذت ببرین عشق یک چیز آنی و لحظه ای نیس مراقبت میخواد 

اشتباه کردی خاطره هاتو دور انداختیشما یه خانمی که در دهه بین بیست تا سی سال زندگی می کنه هستی ولی رف ...

نیاز دارم به این حرفا🫠

یه تلنگر که یادم بیاد شوهرم عاشقمه 

چقد منی💔خیلی عاشقشما خیلی دوسش دارم ولی همش میگم کاش ازدواج نمیکردیم هیچوقت، دوست می موندیم باهم بر ...

من نمی‌دونستم قراره با ازدواج همه فکرش از بدست اوردن من معطوف مساعل کاریش بشه فک میکردم قراره اون توجه اش مال من باشه همیشه یا حداقل کنار کارش نشون بده مث روزای اول دوستم داره 

میدونی یکاری میکنه ک حس میکنم دوسم نداره ولی نمی‌دونم چ کاریه🤣💔

کتاب یاسخنرانی کجا گوش میدید منم بخونم

بستگی داره چه سبکی رو میپسندی

ولی کتاب های طعم شیرین خدا از آقای عباسی ولدی، خیلی خوبن.

سبک عقلی و معرفتی بخوای، کتاب های شهید مطهری عالی ن عاااالی. فقط از تو سایت انتشارات صدرا ببین که از کدوم کتاب شروع کنی چون بعضیاشون سختن.

مرحله ی بعد تر شم، کتاب های علامه مصباح...

من نمی‌دونستم قراره با ازدواج همه فکرش از بدست اوردن من معطوف مساعل کاریش بشه فک میکردم قراره اون تو ...

منم همینم 

نزدیک 10 ساله ازدواج کردیم 

دلم دوران دوستیمونو میخواد 

اشتباه کردی خاطره هاتو دور انداختیشما یه خانمی که در دهه بین بیست تا سی سال زندگی می کنه هستی ولی رف ...

پیدا شدن ک میشه ولی کمرنگ بودنش هست ک ازار دهنده است 

کمرنگ بودن دوست داشتن وگرنه قبول دارم حرفتون رو