2777
2789
عنوان

چرا بعضیا لباس هاشون کهنه یا زشت میپوشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 81 پست
پست قبلیتو نگاه کن تا بفهمی چی گفتیتفرقه رو ما نمیندازیم بعضیا با نسنجیده حرف زدن میندازنسایت هم جای ...

شما منظور گرفتی هیچ جای حرف من توهینی توش نبود جز ریپلای قشنگ شما حداقل اگر درست رفتار کنید میگم اره اشتباه از من بوده ولی همچین چیزی نیست! روز شما هم خوش 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اره تو ساکن عقده ابادیتاسف برانگیزی.

اول به خودت میگیری بعد توهین میکنی بعدشم دو قورت و نیمت باقیه برو عزیزم برو خدا روزیتو جای دیگه بده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بیا بریم

واقعا دوست نداشتم دخالت کنم اما اینکه فکر کنی چون یه کلان شهر زندگی میکنی پس از بقیه برتری تفکر نادرستیه..و بایدم زبونشونو کوتاه کرد.

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

حالا لباس زیاد خریدن افتخار نیست، نخریدنشم افتخار نیست، در کل بهتره کسی رو قضاوت نکنیم، طلا داشتن زیاد دلیل بر پولداری نیست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اول به خودت میگیری بعد توهین میکنی بعدشم دو قورت و نیمت باقیه برو عزیزم برو خدا روزیتو جای دیگه بده

خدای من..

😂

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

چون شاید هزاران دلیل پشتشه 

دلیل نمیشه چون طلا زیاد داره پول خرید لباسم داشته باشه 

یکی مثل من لباس تکراری میپوشه چون خودمو تنبیه کردم تا به وزن و بدن  ایده عالم نرسم لباس نخرم 

اصولا خانومای قدیمی شهرستانی همچین حالتینمنم خیلی این موضوع رو مخمه عاشق اینن که لباسای ارزون بخرن و ...

ببخشید برام سوال شد شما پاریس زندگی میکنید؟؟ 

نهایتا تهرانید که اونم دیگه همچین بالا حساب نمیشه!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

یاد یه تاپیک افتادم، میگفت به نظرم آدمی که بیست تا النگو طلا دستشه ولی یدونه دندون درست نداره از فقیر هم بدتره 

لباس کهنه میپوشن یا لباس زشت؟ فرق هست بین این دوتاچ

اگه فکر میکنی زشته شاید سلیقه تو نیست یا کلا خیلی قدیمی و کهنه ست؟

شاید یه دلیلی داره..مثلا اولویت هاشون فرق میکنه

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

والا منم نفهمیدم مشکل خانومای اینجا چیه من خودم شهرستانیم😂

مشکل اینه چرا با مرزهای جغرافیایی مردم رو تقسیم بندی میکنیم 

تهرانی ها

شهرستانی ها 

خودمم تهرانم ولی تا دلت بخواد تو تهران هم آدم گدا صفت دیدم 

این توهینه که بگی فقط تو شهرستان ها اینطور آدما هستن 

انگار تهران کجاست 

لطفا لایک نکنید .سپاس

ی خانومی میشناسم مسن خیلی طلا داره ولی لباسای فوق معمولی و یکمم کهنه اما این بنده خدا تمام پس انداز جوونیش همین طلاهاست ب قول خودش بفروشه بپوشه روزی ک زمین گیر شد نیاز ب پول برای رسیدگی ب سادع ترین چیزهاش داشت دستشو جلو عروس دراز کنه یا داماد.وضعیت جامعه ما و‌گرونی طوریه ک خیلیا مجبورن ب این کار ک مبادا نیازمند کسی بشن و دستشون خالی باشه.برای همین نباید قضاوت کرد