2777
2789
عنوان

باهاش کات کردم بالاخره اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 76 پست
توی حرفات گفتی با هر کسی دوس میشی اینجوری تو ابنمک میزاره موقع دوستی تو راجب اوضاع مالی حانوادت به پ ...

ببین کلا من دوس پسر زیادی نداشتم ی پسره بود چندین سال پیش باهاش دوس بودم 

اونم چون تو شهر خودمون نبود بیست دقیقه فاصله داشتیم 

درست نمیشناختمش 

بعدا اومدیم  بیرون هی دیدم همه میگن این خیلی خرابه و‌فلان 

بعدشم دیکه با کسی دوس نشدم تا این 

نه بهشون چیزی نمیگم خودم ماشین دارم تیپ و استایلم خیلی خوبه لباسام همش از تهران می‌خرم 

نمیدونم چرا اینجوزی میشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ادامه حرفاش قصد من ناراحت کردنت نبوده و نیستتو منو نشناختی خوب...من خیلی شکننده اممن هرچی ک هستم هرچ ...

باهاش ادامه ندی

جز اعصاب خوردی چیزی نداره

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
ببین کلا من دوس پسر زیادی نداشتم ی پسره بود چندین سال پیش باهاش دوس بودم اونم چون تو شهر خودمون نبود ...

خودت که ازحرفات و شخصیتت معلومه خوشگلی 

چون یه تاپیک گفته بودی یارانه رو نریختن 

واسه اون میگم . پسرا اخه دنبال دختری ان که هم خوشگل باشه هم پولدار باشه بعد توکه خوشگلی گفتم شاید ب پسره هم میگی یارانمونو ندادن طرف راجبت فک میکنه که وای شکم خانوادشم من باید سیر کنم و میرن چون شناخت کامل ازتون ندارن و فقط با یک حرف قضاوت میکنن برا همون پرسیدم 

پس حتما حتما از خودت پایینتر بودن که برات بی محلی کردن چون پسرا وقتی از دختر پایینتر باشن برا اینکه مثلا خودی نشون بدن بی تفاوت میشن به دختر تا بگن ما خیلی خفنیم و ازت سرتریم ک به به دست وپات نمیوفتیم بنظر من اینو ردش کن و با هم سطح خودت یا بالاترش دوس شو که حداقل مغرور هم شد نسوزی

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

کاش انقدر براش توضیح نداده بودی چند تا کلمه فقط جواب داده..

اخه نمیدونی که دلم میخواست حرفامو بهش بزنم چون من از اینام که بعدا میگم‌وای چرا اینو نگفتم بزار بهش بگم 

الان دیگه هیچی تو دلم نیست