2777
2789
عنوان

کامنت جن سی نامزدم واسه یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 133 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه عروس داشتن بدبختو حبس میکردن تو خونه شوهرش میرفت بیرون درو روش قفل میکردگفتم اگه خونه اتیش بگیره ...

🤐🤬روانی بودن احتمالا بعضیا زنو واسه کلفتی میگیرن اصلا ارزش برای زن قائل نیستن دخترا باید خیلی حواسشونو جمع کنن

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
بیشتر ببینید
🤐🤬روانی بودن احتمالا بعضیا زنو واسه کلفتی میگیرن اصلا ارزش برای زن قائل نیستن دخترا باید خیلی حواس ...

به من میگفت اگه تو خانواده ام کسی بهت حرف زد چیزی نگو ما بد میدونیم گفتم بریزم تو خودم بترکم 

گفت نه من خودم جات جواب میدم😂

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
به من میگفت اگه تو خانواده ام کسی بهت حرف زد چیزی نگو ما بد میدونیم گفتم بریزم تو خودم بترکم گفت نه ...

باز به این فکر کرده خودش جواب حرف بقیه رو بده و حمایت کنه خیلیه😂

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
بیشتر ببینید
الان بهش گفتم آیت چیه نوشتی.اصلا جواب نمیده

نترس قراره طلبکار بشه ...برین هیکلش توروخدا....اینجور فکرا مث خوره ادم پیر میکنه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
میخواستم تلافی کنم یه عکس خیلی باز و قشنگ از خودم بزارم اینستا ولی پشیمون شدم.

عزیزم بخاطر یه اسکل ارزش خودت رو پایین نیار

تو همینجوری کافی هستی نیاز نداری ک‌ مورد تایید کسی قرار بگیری🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨