2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم سایت فهمیدم چقدر خل و چل زیاد داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 73 پست
موافقممنم به یکی کمک کردم بهم گفت کله پوکنمیدونم بخندم یا عصبی شم

وای ببخشید 😂😂😂

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم چندبار کمک کردم توهین شنیدم🤦جالب اینجا بود موافق نظر استارتر هم بودم

من دیگه قسم خوردم تو تایپک های راهنمایی اصلا وارد نشم دیگه فقط تایپکای فان و مسخره بازی خوراکمه 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

موافقم 

بعضیا واقعا کم دارن چیزی میگی به طبعشون خوش نیست میگه برو بیرون از تاپیکم 

مرد حسابی مگه خونه باباتم اینجا سایت عمومیه هر کسی هر نظری دلش بخواد میده تو که اختیار دارکسی نیستی.

.ای گفتیتو تاپیک پربازدیدم یکی میگه بقیه چون با دست ک و ن شوندرو میشورن چندشن

این مسأله که خودش یه دفعه یه تاپیک پربازدید شد 

تا چند روز داشتن دعوا میکردن کسایی که با فشار آب میشستن و کسایی که با دست میشستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من مطالب اینجا رو که میخونم باورم نمیشه نود درصدش واقعی باشه

عجیبه این همه آدمی که اکثرا مادر هستن (نه همه) در حد ی جلبک مغز و شعور و احترام ندارن 

ی بار یکی گفته بود حامله م نمیتونم تکون بخورم، غذای شوهرم رو چطوری اماده کنم؟ هر کسی ی راه حل داده بود و در جواب هر راه حل ی بهونه اوده بود که نمیشه، خب لامصب دیگه انتظار معجزه که نباید داشته باشی 

یا طرف ی چیزی میگه یکی دیگه در جواب ی چیز دیگه میگه، تهش اون طرفی که اشتباه کرده شروع میکنه بی احترامی کردن، خب دوست عزیز اشتباه کردی، متوجه اشتباهت شدی نیاز نیست تشکر کنی، اصلا برو، چرا چرت و پرت میگی؟ 

هاین؟میزنم توی دهنش تا بفهمه من گوگل مپ نیستم خوبه؟؟

خب عزیزم شما کنایه زدی گفتی رفتار آدما بازتاب و آیینه رفتار خودمون هست در اصل منظورت این بود من خودم خل و چل ام که آدمای خل و چل گیرم میافتن منم یه مثال زدم واست 😂😂

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
این مسأله که خودش یه دفعه یه تاپیک پربازدید شد تا چند روز داشتن دعوا میکردن کسایی که با فشار آب میشس ...

باشه بنظرم مشکلی نیست

هر کس یه مدل انجام میده

ولی درست نیست به کسی که با دست میشوره بگیم چندش

بقیه هم در جواب میگفتن توام وسواس داری حتی از خودتم چندش میدونی که به خودت دست نمیزنی😑😑

واقعن نمیدونم اینا بحث داره؟

با هر لحن رو کلماتی باهام صحبت کنی..دقیقن لنگه خودت جوابت رو میدم !!!!!!! فقط با شدت بیشتر

این مسأله که خودش یه دفعه یه تاپیک پربازدید شد تا چند روز داشتن دعوا میکردن کسایی که با فشار آب میشس ...

تازه دو بخش بودن یه عده اشون ببه غربیا فحش میدادن😂😂😂

بیشتر ببینید
موافقم بعضیا واقعا کم دارن چیزی میگی به طبعشون خوش نیست میگه برو بیرون از تاپیکم مرد حسابی مگه خونه ...

دقیقا، ریشه خیای از این رفتارها اینه که ما آدم ها خودخواه هستیم و فک میکنیم فقط خودمون درستیم، برای همین نظرات مخالف رو سرکوب میکنیم 

و چون همیشه زور بالا سرمون بوده، اینجا هم هرکی میگه بخواد من زورم بیشتره و قدرت بیشتری دارم جای صحبت منطقی و دلیل شروع میکنه چرت و پرت و بدوبیراه گفتن 

اکثرا خانم های اینجا، کسایی هستن که عقده های خودشون رو از زیر بار ظلم پدر و شوهراشون اینجا با فحش و بی احترامی سر بقه‌ی خالی میکنن

وگرنه آدم با روان سالم هرگز نمیاد اینجا چرت و پرت بگه و بی احترامی کنه 

باشه بنظرم مشکلی نیستهر کس یه مدل انجام میدهولی درست نیست به کسی که با دست میشوره بگیم چندشبقیه هم د ...

همین دیگه همش فکر میکنن فقط کار خودشون درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من مطالب اینجا رو که میخونم باورم نمیشه نود درصدش واقعی باشهعجیبه این همه آدمی که اکثرا مادر هستن (ن ...

دقیقا خودمم تو اون تایپک بودم 😂😂تهش گفتیم غذا سفارش بده گفت نمیشه که هر روز سفارش بدم 😐

بیشتر ببینید