2777
2789
عنوان

تجربه من از روند رشد قدی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 33 پست
عزیزم دخترتون با سن استخوانی چند سال پریود شد دخترم الان 13 سال یک ماه هست هورمون رشد میزنه پریود نش ...

حتما به تغذیه ش رسیدگی کن

حتما تخم مرغ ابپز

شیر 

بادوم خیلی مهمه

شما تلاشتو بکن هورمون هم میزنه

دخترم سنش سیزده بود و همون سن خودشو نشون میداد

عزیزم دخترتون با سن استخوانی چند سال پریود شد دخترم الان 13 سال یک ماه هست هورمون رشد میزنه پریود نش ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14769109

قشنگم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟❤️🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من ۱۵ سالمه قدم ۱۵۵،یعنی بیشتر میشه 🥲؟

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بیشتر ببینید
دکترش اخرین بار که رفتیم پیشش تعجب کرده بود از رشد قدیش

دختر عمه من ابتدایی خیلی قد کوتاه بود عمم بسکتبال فرستادش تو سن نوجوانی قدش به ۱۷۳ رسید

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

عزیزم تخم مرغ معمولی؟بعد چند سالگی پریود شد

تخم مرغ اب پز 

روزی یه دونه

و سنش سیزده بود

دکترش میگفت قد ربطی به پریود نداره و همینطورم بود

غیر از ژنتیک

وزن خیلی مهمه برای بالا رفتن سن استخوانی

تخم مرغ اب پز روزی یه دونهو سنش سیزده بوددکترش میگفت قد ربطی به پریود نداره و همینطورم بودغیر از ژنت ...

وزنشو چکار میکردی بالا نره،؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
من شنیدم هر روز تخم مرغ ضرر داره درسته یا نه؟

دکتر گفت ب دخترت بده

راستش دختر من خیلی از تخم مرغ بدش میاد

من بابدبختی هفته ای پنج تا رو میدادم بهش

بازم با دکتر مشورت کنید