2777
2789
عنوان

بیاین شرح حال بدیم اول خودمممم🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شیفت ۲۴ساعته😊از صبح ساعت هفت سرکارم یه سره الان تازه اومدم یه ساعتی درازبکشم بعد افطار برم تا صبح🥱💪

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

امروز پریودم تموم شد حال روحیم خیلی بهتره شکر خدا اروم شادو شنگولم 😍😂

منم امروز تموم کردم😄رفتم حموم همه پشمارو زدم مث عقده ای ها یه لباس لختو کوتاه پوشیدم دارم چای ماسالا میخورم

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
منم امروز تموم کردم😄رفتم حموم همه پشمارو زدم مث عقده ای ها یه لباس لختو کوتاه پوشیدم دارم چای ماسال ...

شما دیگه خیلی لاکچری هستی😂😂😂 من هنوز نیم کیلو پشم بهمه دوسشونم دارم نمیخوام از دستشون بدم😂😂😂 تازه هوا ابری خیلی خیلی تیره اومده رو به کمی روشنی هنوز پاچه گرفتانم کم و بیش پابرجاست😂😂😂

من با خدا تنها حرفها دارم❤

شما دیگه خیلی لاکچری هستی😂😂😂 من هنوز نیم کیلو پشم بهمه دوسشونم دارم نمیخوام از دستشون بدم😂😂😂 ت ...

منم هنو عصبی ام گاهی دلم‌گریه هم میخواد.از لجه شوهرم بخودم رسیدم‌باهاش قهرم خوشگل میکنم ولی محلش نمیزارم بترکه🤣

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...