2777
2789
عنوان

امسال به معنای واقعی ریدم

80 بازدید | 6 پست

پارسال کلی هدف داشتن واسه ۱۴۰۳ ولی حتی به یک دونشم نرسیدم 

میخواستم لاغر شم اینقدر رژیم رو امروز فردا کردم و نگرفتم چاق تر شدم 

میخواستم نمونه برم که قبول شدم ولی به خودم گفتم نمونه سخت میگیرن نرفتم 

میخواستم زبان یاد بگیرم اینقدر امروز فردا کردم نرفتم و هیچی به هیچی

میخواستم کلاس ورزش ثبت نام کنم کل سال رو تنبلی کردم و نرفتم 

به طور خلاصه به معنای واقعی تو ۱۴۰۳ ریدم‌ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا واسه سال جدید بخوام هدف بنویسم می‌ترسم دوباره همینجوری بشه و هیچ فایده ای نداشته باشه فقط الکی الکی کاغذ هارو یا برنامه ریزی الکی حروم کنم امسال تقریبا ۳۰۰ برگه رو الکی الکی هی برنامه نوشتم هی عمل نکردم پاره کردم 

....

فقط نمونه نرفتنت مامان من امقد زنگ زد نمونه از سال دوم رفتم

من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 برنامه کودک شو،سندباد،آفتابگردون،محفل(مخصوصا سفرهای ازیتا ترکاشوند )  ، از مامان بگو،سریال ذهن زیبا و سریال فلسطینی طلوع فجر قشنگه اگه دوست داشتید ببینید🌿 اباصالح التماس دعا ، هرکجا رفتی ، یاد ما هم باش 🌿 خدایا طرد شدنم بخاطر حجاب گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه ازش نمیترسم🌿زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰  روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو توی طب سنتی روغن بنفشه و نخوداب توصیه میشه. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره،کوکوسبزی،راتاتویی،اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت،فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی. اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده هاتماس با١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هدفاتو ریز کن تبدیل به عادت کن

ذهن ما راحت طلبه جلوی هدفای سنگین مقاومت میکنه طبیعیه

و اینکه از هدفات پیش هیچکس چیزی نگو چون با گفتن دوپامین ترشح میشه و مغزت فریب میخوره که انگار به هدفت رسیدی

و در آخر زیاد به خودت سخت نگیر، اومدیم زندگی کنیم نیومدیم بجنگیم🫶🏻

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

ادم فقط وقتی سلامتیشو از دست میده میفهمه چکارایی باید انجام میداده و تنبلی کرده 💔

تا وقتی خدا بهت سلامتی داده میتونی دوباره شروع کنی 

مثلا زبان رو برو ثبت نام کن که مجبور شی بری 

اشکال نداره ۱۴۰۳ دیگه تموم شد سال جدید میاد یه طور دیگه ای برنامه ریزی کن که بهش پایبند بمونی فقط تو کاغذ ننویس عمل کن بهشون یکی رو عمل کنی بقیه رو هم کم کم انجام میدی به خودت استرس و اضطراب بده مارو دوازده سال مجبور کردن به زور مدرسه بریم انتظار داشتی به راحت طلبی و تنبلی و اهمال کاری عادت نکنیم ؟؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋