2777
2789
عنوان

چطوری زودرنج نباشیم وهمیشه پرانرژی وشادباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 44 پست
البته نسبت به بعضی ها اینجوریم نه همهچون میدونم قصدی دارن

دقیقا منم بعضیا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

او نروز میگه چقدرلاغر شدهچقدر چییییییییییییمیخواستم بگم فضولیحالا اگه به شوهرش سلام کنیم جرمون میده

جوابشو میدادی میگفتی خودمو کشتم‌تا  ب این وزنا برسم الان اسکینی مده 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیدونم چشهعین هوو میمونهکلا همش دلسوزه و مهربونهدر حق شوهرش به خدا عین شمر

چقدر رومخ

باز خواهرم خیلی زوم میکنه تومهمونی روم  هول میشم‌ یا مثلا سمت مادرشوهرم همه نگاه میکنن وحرفم نمیزنن خیلی رواعصابن 

نمیدونم چشهعین هوو میمونهکلا همش دلسوزه و مهربونهدر حق شوهرش به خدا عین شمر

همش باخودم میگم چی میگذره توسرشون

میدونی من جاری اخریم و اینا خیلی رو من حساسن چون ما زرنگی کردیم از کم شروع کردیم اینا میگن چرا اینا ...

ای باباامان ازادمای حسود همهیشه ازحسودیشونه خاهرشوهرای ماام حسودی مارومیکنن مادرشوهرمم انگار نمیتونه ببینه دختراش ضعیفترن وما ی تلقی بهتریم خب بماچ ربطی داره میخاستی داماد پولدار انتخاب کنی

میدونی من جاری اخریم و اینا خیلی رو من حساسن چون ما زرنگی کردیم از کم شروع کردیم اینا میگن چرا اینا ...

کم برو بیا عین ما

سال به سال میرم میام

خب پس خوبه

ما مجبوریم هر ۳ هفته یبار بریم حداقل 

قبلا ک هفته یبار بود ی بحثی راه افتاد بعدشم حامله شدم  الان بخاطر شرایطم شوهرم بیشتر درک میکنه