2777
2789

بچه ها من از یکی خوشم میومد یعنی عاشقش بودم حدود۴ سال اما باهم دوست نبودیم یه عشق یه طرفه بود که بهش گفتم و اونم قبول نکرد چون بیمار بود و نمیخواست وابستش بشم و چند وقت بعدش فوت کرد:)

من چون یه شهر دیگه خاکسپاری شد به برادرش پیام دادم که برم سر مزارش 

خلاصه رفتم اون شهرو سر خاکو اینا حتی برادرشم باهام اومد حتی رفتم خونشون مادرشو دیدم:)داداشش میگفت مادرم دوست داره ببینت🙂

خلاصه که گذشت و گذشت برادر این به بهونه های احوال پرسی و خوبم یا بدم چطوریم پیام میداد و منم بخاطر احترامی که به عشقم داشتم جوابشو میدم هم اینکه خیلی شبیه عشقمه ظاهری:) 

تو حرفاش خیلی تاکید میکنه که من با بردارش نبودم 

مثلا میگه باز خوبه باهم نبودید که اذیت بشی الان:)

دیشب باز پیام داده خوابی؟

ج ندادم وصبح دیدم یه اهنگ فرستاده با یه مضمون خیلییییییی عاشقانه و دلتنگی و گله کردن 

که تو یه بیت اهنگ میگه چطور دلم تنگ میشه برای کسی که مال من نیست؟

من چی بگم الان؟فقط سین زدم

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نگو اگه بازم پیام و داد و دوست داشتی باهاش باشی اونوقت جواب بدهاگه دوست نداری همین اول بگو بهش ...

اخه میدونی شبیه عشقمه از یه طرف حس عذاب وجدان دارم اینکه اگ باهاش باشم صرفااااا بخاطر اینه که شبیه کسیه که دوسش دارم و خودش برام اهمیتی نداره و همیشه اون حس به برادرش بین منو اونه

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

بلاکش کن و محلش نزار

روم نمیشه:)

یعنی بخاطراینکه ازش خوشم بیاد اینکارو کنم نه ها 

بحاطر اینکه رفتم خونشون مامانش چقد احترام کرد چقدر خوب برخورد کرد خجالت میکشم 

اخه میدونی شبیه عشقمه از یه طرف حس عذاب وجدان دارم اینکه اگ باهاش باشم صرفااااا بخاطر اینه که شبیه ک ...

سعی کن خودشو دوست داشته باشی 

یمدت سعی کن خودشو فقط ببینی 

بعد از نتونستی کات کن

بدبخت دیگه به چه زبونی بگم میخوادت 😂اگه نمی‌خوای باهاش باشی بهش بگو و تمام

خب برادر کسیه که دوسش داشتم خودشم میدونه 

میگم همیشه اون تو دل منه 

این فقط ظاهرش شبیهشه 

حس عذاب وجدان میگیرم

ملت شوهرشون که میمیره نه تنها سر قبرش نمیرن بلکه دیگه ریخت خونوادش رو هم نمیبینن

شما خودت زیاده روی کردی، اونام یه برداشت دیگه کردن

اگر ازش خوشت نمیاد کلا ایگنور کن کمی هم پا روی دلت بزار دیگه سمت شون نرو

سعی کن خودشو دوست داشته باشی یمدت سعی کن خودشو فقط ببینی بعد از نتونستی کات کن

نمیدونم چه سری هست 

که به یه جنازه حس خیانت میگیرم:)

ملت شوهرشون که میمیره نه تنها سر قبرش نمیرن بلکه دیگه ریخت خونوادش رو هم نمیبیننشما خودت زیاده روی ک ...

🥲۴ سال حس به یکی فک نکنم کم باشه ها 

من کل این ۴ سال میرفتم از دور میدیدمش🥲

کل روزو شبم بود 

چندین ماه گذشته هنوز مثل روز اوله حسم به نبودش تو این دنیا🙂

استارتر چقد امضات قشنگه

🥲🥲🥲🥲🥲

میشه کپی کنمش؟ 

🥲🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید