2777
2789

سلام دیشب داشتم برنامه هزارویک رومیدیدیم مجری ودوست اون خانوم بازیگر بارهابهش گفت خیلی بی سیاسته ومن هربار بجای اون آب میشدم ولی اون میخندید ومیگفت واقعابی سیاستم قبول دارم ..من باشم یکی بهم حرفی بزنه بگه بی سیاست یاچمیدونم گیج میزنی یافلان بهم برمیخوره انقدر دوس دارم هیچ حرفی ناراحتم نکنه وفکرمو درگیر نکنه خدامیدونههه.. چیکارکنم بنظرتون لطفا راه حل بدید شوهرمم زودرنجه هرچی بگم قیافش میره توهم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با حواله کردن به یه ورت خیلی سخته تمرین کنی میشه

چجوری میشه بگی چرااینا واسشون مهم نیس 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منمکلا هر چی بیشتر تو چالش قرار بگیری حساسیتت کمتر میشه

یعنی هرچی بیشتر  بهت حرفی بزنن؟

من خداروووشکر شوهرم یبار ازم ایراد نگرفته ۸ ساله داریم زندگی میکنیم حس میکنم‌اون لوسم کرده 😂 الان یکی بهم بگه بالاچشمت ابروعه ناراحت میشم ولی بروز نمیدم اصلا دیگه انتقادپزیر نیستم 

ساده هست توقع نداشتن از اطرافیان و دوستان

متوجه نمیشم میخام راهکار بدی ک اگه حرفی زدن بهم ناراحت نشم 

اگه یکی گفت بهم توروم خنگی چمیدونم حالیت نیس هیچی  اصلاااابهم برنخوره حتی فکرم درگیر حرفش نشه

متوجه نمیشم میخام راهکار بدی ک اگه حرفی زدن بهم ناراحت نشم اگه یکی گفت بهم توروم خنگی چمیدونم حالیت ...

اره چون خودت میدونی ک حرفی ک از دهن کسی بیاد بیرون ک براتون ارزش نداره نباید مهم باشه 

سعی کن پادکست هایی گوش بدی در مورد همین مطلب خیلی کمک میکنه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری

بهش فکرنکننشخوارفکری نکنهی تو ذهنت نیاربگو نظر او نبوده و اصلا برام مهم نی

آخ امان ازاین نشخوار فکری  که نابودم کرده یسره ب یه حرف و وواکنشا ونگاه ها فکر میکنم 

ولی من بیشتر تواون لحظه برام مهمه که بهم برنخوره  یعنی همونجا که یکی چیزی بهم گفت همش بگم منظوری نداره ؟

بهش فکرنکننشخوارفکری نکنهی تو ذهنت نیاربگو نظر او نبوده و اصلا برام مهم نی

آخ امان ازاین نشخوار فکری  که نابودم کرده یسره ب یه حرف و وواکنشا ونگاه ها فکر میکنم 

ولی من بیشتر تواون لحظه برام مهمه که بهم برنخوره  یعنی همونجا که یکی چیزی بهم گفت همش بگم منظوری نداره ؟

اره چون خودت میدونی ک حرفی ک از دهن کسی بیاد بیرون ک براتون ارزش نداره نباید مهم باشه سعی کن پادکست ...

پادکست میتونی معرفی کنی من راجب این مطلب ندیدم 

خب میدونم ک حرف بقیه مهم نیس ولی حرف خواهرم روم تاثیر زیادی داره  بااینکه تودلم میگم حرفش مهم نیس ولی حرفش چنان منو میسوزونه که میفهمم توناخودآگاهم عجیب برام مهمه ..

اتفاقا حرف منم برای اون خیلی مهمه اینو نمیدونستم تااینکه ی گلدون خرید بهش گفتم چ بامزه اس شبیهه تربچه میمونع برگاش دفعه بعد دیدم انداختش دور  بعداازشوهرش فهمیدم اینو ک گفتم از اون گل بدش اومده ولی من منظور بدی نداشتم ک گل زشته