2777
2789
عنوان

چطوری زودرنج نباشیم وهمیشه پرانرژی وشادباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 44 پست
منم دقیقا مثه شما هستم . بیشتر وقتا جواب میدم ولی خدا نکنه یکیش از دستم در بره دیگه نشخوار فکری ویوو ...

وااااای تمان ازوقتی جواب ندم منم زبون تند وتیزی دارم‌ ینی تا طرفو نشورم بزارم کنار دست برنمیدارم ولی اگ چیزی نگم نابود میشم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکل همون یه وره پیداش نمیکنم😆😆😆

اگ راه حلی ب ذهنت میرسه بمنم بگو بدور این زود رنجیم اذیتم‌میکنه یعنی اگ تویه جمعی بهم چیزی بگن دیگ تمرکزم بهم میریزه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

پادکست میتونی معرفی کنی من راجب این مطلب ندیدم خب میدونم ک حرف بقیه مهم نیس ولی حرف خواهرم روم تاثیر ...

اره بعضی حرف ها چون از نزدیکترین کس زده میشه شما نمی تونی ب راحتی هضمش کنی گلم ....ولی ب این فکر کن اگه هر کسی بخواد حرفی برنه و روی شما تاثیر بزاره کلا از زندگیت می مونی 

تو گوگل سرچ کن حتما پادکست های خوبی هست 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری

اره چون خودت میدونی ک حرفی ک از دهن کسی بیاد بیرون ک براتون ارزش نداره نباید مهم باشه سعی کن پادکست ...

یسال دیگم میپرسم اگ میدونستی جواب بده لطفا 

توجمعی که مثلا ۱۰ نفر نشستن  و همه نزدیک همن  ومنم تازه به جمعشون اضافه میشم  مثلا سر سفره تومهمونی یا یه اتاقی که کوچیکه وهمه هستن  بشدت گیج میزنم چون میفهمم نگاها رومنه  کلا وقتی نگاه روم باشه .. اولش ها نه تااخر مهمونی ..  نمیفهمم دارم چیکارمیکنم مغزم قفله

یسال دیگم میپرسم اگ میدونستی جواب بده لطفا توجمعی که مثلا ۱۰ نفر نشستن و همه نزدیک همن ومنم تازه ب ...

نه نباید روی این حساس باشی ....ببین خودت یه شخصیت منحصر ب فرد داری و نباید از داشتنش خجالت بکشی و سختن باشه اعتماد ب نفس داشتن خیلی خوبه  خودت رو تو گوشی مشغول کن یا کتابی دستت بگیر 

اگ راه حلی ب ذهنت میرسه بمنم بگو بدور این زود رنجیم اذیتم‌میکنه یعنی اگ تویه جمعی بهم چیزی بگن دیگ ت ...

من مدام به خودم میگم اهمیت نده ولی نمیشه . سعی میکنم حدومرزم وبا آدمایی که بهم آسیب میزنن بیشتر کنم. واز طرفی وقتی کسی به عمد قصد آزار من و داره چرا باید سکوت کنم .گاهی با یک جواب مناسب وکوبنده طرف دیگه تکرار نمیکنه  واگر اینقدر بیشخصیت باشه که مدام درحال نیش زدن باشه ارتباطمو خیلییی کم میکنم ودر مورادی قطع رابطه .ولی درعین حال روی شخصیتم کار میکنم بطور پیوسته که سوزنم روی حرف وحرکت آدما گیر نکنه .

نه نباید روی این حساس باشی ....ببین خودت یه شخصیت منحصر ب فرد داری و نباید از داشتنش خجالت بکشی و سخ ...

خب یعنی میگی دلیلش اینه ازخودم خجالت میکشم؟اخه خودمو خیلی دوس دارم نمیفهمم چرا وارد ی جمع شلوغ میشم خودمو گم میکنم تواون شلوغی

خب یعنی میگی دلیلش اینه ازخودم خجالت میکشم؟اخه خودمو خیلی دوس دارم نمیفهمم چرا وارد ی جمع شلوغ میشم ...

طبیعیه عزیزم برای اکثر ادم ها اتفاق میفته 

اگه دوست داری بایه مشاور صحبت کن  تا این حس رو نداشته باشی

من مدام به خودم میگم اهمیت نده ولی نمیشه . سعی میکنم حدومرزم وبا آدمایی که بهم آسیب میزنن بیشتر کنم. ...

چجوری روشخصیتمون کار کنیم ؟قدیم انقدر کتاب میخوندم کو دریغ از ذره ای تاثیر

من الان به تو میگمخودم از تو بدترم

🤣🤣🤣قربونت برم بنظرم اکثرا همینیم

طبیعیه عزیزم برای اکثر ادم ها اتفاق میفته اگه دوست داری بایه مشاور صحبت کن تا این حس رو نداشته باشی

😘🙃