2777
2789
عنوان

کادوی مادرشوهرم واسه خونه نویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 87 پست
از این به بعد انقدری خرج بتراش تا ته حسابش معذرت میخوام گوزم نمونه بده به کسی؛بعد میگن شما عروسا بدج ...

بخدا تولد بچم میشه میگن نمیایم حوصله نداریم بعد این شوهر احمق من بلند میشه نصف کیک و میبره براشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم چرا اینکارو کرد

از حسودی اینکارو کرده عزیزم به جهنم حرص نخور 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
خوب تو نباید وسیلات را میفروختی میزاشتی شوهرت عذاب بی پولی را بکشه

گفتم با پولش یه چیزی قسطی بردارم .بعد من تا الان کم نزاشتم برا اینا همیشه بردم حتی اگه از دهن خودم زدم .امسال که نوبت من بود شناختمشون ولی چه سود

من جای دو بودم همون دوتا 50 رو نگه می‌داشتم چند وقت بعد دوباره بهش برمیگردوندم

یه کلمه بخوام حرفی بزنم یا حرکتی کنم شوهرم روز حوش نمیزاره برام.مامانه هم میره ب برادرشوهرام میگه دیگه زنای اونا میخوان تیکه بارونم کنن منم ادم ساکتیم نمیتدنم جواب بدم 

دارم سعی میکنم بزنم به بیخیالی

مادرشوهر من برای خونه نویی و تولد بچم هیچی نیاورد ولی شوهرم برای عیدی به مامانش سکه خرید الان من حرص بخورم فایده ای داره؟نه  پس هرچقدر بتونم براش خرج میتراشم که کمتر خرج کنه برای خانوادش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
یه کلمه بخوام حرفی بزنم یا حرکتی کنم شوهرم روز حوش نمیزاره برام.مامانه هم میره ب برادرشوهرام میگه دی ...

قرار نیست چیزی بگی من یه جاری دارم یادمه روزه عید مادر شوهرم پول خوب نداشت 50 تومنی خیلی پاره داد دستش دختر این اینقد این 50 تومنی نگه داشت میخواست بره کربلا همون 50 تومنی داد بهش گفت تو راهی اونم فهمید همونه