2777
2789
عنوان

امسال عیدی ندارم حالم گرفته ست خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
ممنون عزیزم نوبت گرفتم ولی اصلا حوصله و دل دماغ ندارم ولی باید برم چاره ای نیست میترسم برم ارایشگاه ...

بیخچال.. فدا سرت .. یا ماسک بزن و بهش فکر نکن .. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید
گاهی پیش میاد خودخوری نکن فایده نداره عوضش برید مسافرت چند روزه حال وهواتون عوض بشه درسته خرید وارای ...

خیلی گفتم ب همسرم ی سفر سه روزه بریم میگه هوا ب این سردی هبچ کجا نمیشه رفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخچال.. فدا سرت .. یا ماسک بزن و بهش فکر نکن ..

مرسی عزیز دلم اره واسه بچه ها هم باید برم خرید بالاخره. البته پسرم رو میفرستم با پدرش بره خرید ولی دخترمو باید خودم ببرم خرید.

نمیدونم چه کنم همسرمو میدونم نمیتونم قانع کنم عید دیدنی خونه پدرم بیاد یعنی خودمو بچه ها تنها بریم؟

خیلی گفتم ب همسرم ی سفر سه روزه بریم میگه هوا ب این سردی هبچ کجا نمیشه رفت

عزیزم میدونم گاهی هیچ جوره اونجوری که ما میخواییم پیش نمیره خودت یکاری کن توی خونه به خودت وبچه هات خوش بگذره بیخیال واقعا ارزش نداره ادم غصه بخوره برات دعا میکنم هرچی که برات صلاحه ودلت میخواد پیش بیاد دعای مارم فراموش نکن

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
مرسی عزیز دلم اره واسه بچه ها هم باید برم خرید بالاخره. البته پسرم رو میفرستم با پدرش بره خرید ولی د ...

اره کاری که خواهرم میکنه و ما هم اصلا برامون مهم نیست شوهر خواهرم بیاد یا نیاد .. خودت ن برین خوش بگذرانید.. و یه پیشنهاد

به هیچ وجه به هیچ وجه وقتی می بینی اون خونه فامیل های شما نمیاد .. تو هم نرو خونه داداشش یا فامیل هاش.. اینجوری فقط بهش می فهموند که میتونه هر رفتاری که بخواد باهات داشته باشه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید