2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 47 پست
ببین سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیممن تو این ی سال خیلی مغرور و متکبر بودم البته دست خودم نبود آخرا ...

شاید کلیشه ای باشه ولی معمولا همینه تا زیاد اهمیت میدی درک نمیکنن براشون مهمی فقط خسته میشن الانم اگه تو پیام بدی همین اتفاق میوفته ولش کن من اخلاقشو نمیدونم ولی جوری استوریو.. بزار ک حسادت کرد یا نگران شد پیام بده اگه واقعا براش مهمه اگه دیدی چیزی نمیگه شمارشو پاک کن

ببین سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیممن تو این ی سال خیلی مغرور و متکبر بودم البته دست خودم نبود آخرا ...

میکی قبلا اصرار کردی برنگشته پس دیگه هیچ کاری نکن خودش اگه بخواد میاد جلو شاید هم بهت علاقه داره ولی به این نتیجه رسیده نمی‌تونید با هم باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیگم ک حتمن بخوام برگردممن فقط دوس دارم پیام بده اخه من موقه کات هیچ حرفی نزدم همش عقده شده تو گ ...

پیام نده 

اگر بخواد خودش میاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
شاید کلیشه ای باشه ولی معمولا همینه تا زیاد اهمیت میدی درک نمیکنن براشون مهمی فقط خسته میشن الانم اگ ...

اخه من ی بار استوری گذاشتم

کت مشکی تنم بود سریع رفت پروفایل عوض کرد ی عکس با کت مشکی گذاشت

نهایت رفتارش همیتاست

اخه من ی بار استوری گذاشتمکت مشکی تنم بود سریع رفت پروفایل عوض کرد ی عکس با کت مشکی گذاشتنهایت رفتار ...

خب از همینا استفاده کن تا ب عبارتی بزنه ب سیم اخر پی ام بده دیگه ولی اگه زیاد داد ن خودتو بگیر خیلی ن وا بده تا بفهمی قصدش جدیه یا دنبال سرگرمی

برام دعا کن🥲

حتماً عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
خب از همینا استفاده کن تا ب عبارتی بزنه ب سیم اخر پی ام بده دیگه ولی اگه زیاد داد ن خودتو بگیر خیلی ...

من دیدم اون رفته سفر هی داره استوری میذاره روانمو ب هم میریزه واتساپمو دیک حذف کردم الان۱۰ روزه…

من آزمون دارم واسه همین کفتم شاید هم غیب بشم کنجکاو بشه هم اینک خودم آرامش دارم اینطوری 

اینم خوبه لاقل

چی بگم 

من معلمم ۲۳ سالمه بچه نیستم 

امسالم قطعا دندون پزشکی میارم

اونم خیلی پولداره و همش پیشرفت میکنه ولی خب کی بهتر از من میتونست براش باشه؟

آشنا هستیم خبر قبولیمو بشنوه ممکنه بیادش ولی دیگ اونموقه بدرد نمیخوره

سه سال خیلیه

حواست به خودت باشه و زندگیتو بکن 

عمر و جوونی تو پای کسی بذار که بگیر باشه

باشه قبول شما هم اشتباهاتی داشتی اما سه سال یه عمره

منو شوهرمم خودمون با هم آشنا شدیم همون شب اول سوالهایی پرسید که فهمیدم هدفش جدیه و تقریبا یک ماه بعد آشنایی نامزد شدیم و کمی بعد عقدو تا الان

منظظورم اینه که مرد واقعی اینقدر طولش نمیده چون طاقت نداره

نه اینکه الان همه چی گل و بلبل باشه اما از اینکه اینقدر متعهد و بااخلاق بود خدارو هزار بار شکر میکنم

شما هم برای خودت ارزش قائل شو و درس بگیر که هم با دیگران بیشتر بسازی  و هم خوب و بد رو تشخیص بدی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید