2777
2789
عنوان

تیتر بتا لطفا بیاید تاپیکم

44 بازدید | 6 پست

امروز چهار روز از موعدم میگذره و تا ۵ روز پیش بتا دادم ۱ شد امروز بتا دادم ۲۵ شد کنارش هم یه h زده شده میشه کسی بگه خطرناکه این؟

قبلا هم سابقه بارداری خارج از رحم داشتم 

راستی الان دو روزه لکه بینی خفیف هم دارم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
بله عزیزمحتما پیگیری کنید تا خیالتون راحت بشه

چجوری خطرناکه؟

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون سابقه خارج رحمی داریلکه بینی داری و بتات رشدش کمه باید بررسی کنی

اون یکی لوله که جنین توش بود کلا بلند کردن بازم خطرش هست؟

اون یکی لوله که جنین توش بود کلا بلند کردن بازم خطرش هست؟

بله

ممکنه لوله هات التهابی چیزی دارن

ان شاالله که چیز مهمی نیست

ممکنه بارداری شیمیایی باشه که خود به خود دفع میشه

ولی بررسی کن که دوباره خطرناک نشه

بلهممکنه لوله هات التهابی چیزی دارنان شاالله که چیز مهمی نیستممکنه بارداری شیمیایی باشه که خود به خو ...

چشم خیلی ممنون بابت جواب دهیتون