2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 47 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب چرا انقد مستقیم اومده پیگیرم شده؟

چراش مهمه مگه ؟!

اون میخواد همه را داشته باشه حس تملک داره 

و هنوز کامل مطمئن نیست که شما شکستی کامل که تخریب شدید بعد میره پشت سرش هم نگاه نمیکنه 

این تاپیک داشته باش اگر بهش برگشتی  یک روز بیا بخونش 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
چرا کات کردین؟

ببین سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم

من تو این ی سال خیلی مغرور و متکبر بودم البته دست خودم نبود 

آخرای این ی سال فهمیدم بدجووور وابسته و عاشقشم دیگ باهاش خوب شدم ولی از بس گیر میدادم رفت خیلیم بم میگفت این اخلاقیاتو بزار کنار نتونستم رفت

بعد من خیلی اصرار کردم ب گردن برنگشت با ی دعوای شدید تموم شد

ی ماه بعد اومد انبلاک کرد

اول اینستا

دو هفته بعد تلگرام

سه روز بعد واتساپ 

استوری اامو میبینه در صورتی ک اک قهر میکردیم اصلن نمیومد استوری ببینه…  

ولی من کامل شکستم موقع کات …

پس این درد را التیام بده و دیگه برنگرد به این رابطه سمی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید

نمیدونم چند سالته که اینکارهارو میکنی اما اگر واقعا میخوای نظر بقیه رو بدونی و درست رفتارکنی به کسی که یکبار بلاکت کرده و والانم فقط از روی کنجکاوی( نمک به حرومی) داره از دور نگاهت میکنه و قطعا با یکی دیگه ست محل سگ نذار

برای خودت ارزش قائل شو

تنها مرد روی زمین که نیست 

باید با کسی باشی که طاقت یک شب بدون تو بودن رو نداشته باشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
چک کردن یعنی هنوز فراموشت نکرده ولی دلیل نمیشه لزوما بخواد برگرده ساید بخواد شاید هم نه

آخرای این ی سال فهمیدم بدجووور وابسته و عاشقشم دیگ باهاش خوب شدم ولی از بس گیر میدادم رفت خیلیم بم میگفت این اخلاقیاتو بزار کنار نتونستم رفت 

بعد من خیلی اصرار کردم ب گردن برنگشت با ی دعوای شدید تموم شد 

اول اینستا 

دو هفته بعد تلگرام 

سه روز بعد واتساپ 

نمیدونم چند سالته که اینکارهارو میکنی اما اگر واقعا میخوای نظر بقیه رو بدونی و درست رفتارکنی به کسی ...

آخرای این ی سال فهمیدم بدجووور وابسته و عاشقشم دیگ باهاش خوب شدم ولی از بس گیر میدادم رفت خیلیم بم میگفت این اخلاقیاتو بزار کنار نتونستم رفت 

بعد من خیلی اصرار کردم ب گردن برنگشت با ی دعوای شدید تموم شد 

اول اینستا 

دو هفته بعد تلگرام 

سه روز بعد واتساپ