2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خیلی زشت واقعا به درد نمیخوره حالا اومدیم خسیس بود پولم نداد اونوقت چی ؟؟

خداوکیلی باید مُررررد

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~  کویربارون ازحبیب~~~

بیشتر ببینید

قدکوتاه بودن عیب نیست چهره هم دست آدم نیست که زشت وخوشگل باشه اگه بخوایم اینطورفکرکنیم همون بهترشوهرنکنین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

دیگه خیلی زشت واقعا به درد نمیخوره حالا اومدیم خسیس بود پولم نداد اونوقت چی ؟؟

همونجا با دستی که امضای عقد کردی با همون دست قبرتو باید بکنی 

دور از جون همگیییی

قلب من شمایی  ❤️  کاش نام کاربریم تغییر می کرد 🥲

من یه خواستگار اینجوری دلشتم به شدت زشت ولی قد بلند و به شدت پولدار واقعیتش دلم راضی نشد نمیتونستم چ ...

اونجوری که شما گفتی رو کنار پروفت تصور کردم😶😂

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

بستگی داره زشتیش چیجوری باشه

اگه کچله مو میکاره، اگه دماغش گندس عمل میکنه

اگه چاقه میتونه لاغر کنه یا حتی عمل کنه

قدکوتاه مثلا چقدر؟ اختلافتون 5 سانتم باشه اوکیه

اگه کلا قابل حل نیس و وضع خرابه دیگه هیچی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بیشتر ببینید