2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه بیا باهم دوست باشیم خیلی حالم بده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5095 بازدید | 143 پست
بله

تاپیکات رو خوندم شما تا روز طلاق بهش بارها فرصتدادیو ایشون هربار با تحقیر جوابتون رو داد لطفا دیگه حتی جواب پیامش یا تماسش رو نده اخرش بازم شما ناراحت میشی اون حالشو میکنه و میره اینبا تعهد هم نداره میخواد معذوریت بزاره مهریه نگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم مونده بودم اصلا از حرفاشاخه مگه منو نمیشناخت ک این حرفو زد

بنظرم به حرفاش اعتماد نکن و دوستی نکن ته دوستیا فقط ضربه روحی و عاطفیه

اگه میخوادت بیاد برین دوباره عقد کنین

خامش نشی یوقت.. درکشون نمیکنم و حس بدی ب ادم میده انگار دور از جونت الان ک جدا شدی دیگه با هر کس و ناکسی وارد هر رابطه ای میشی..

عزیزای‌دلم بااحترام درخواست قبول نمیکنم🙏🏽❤ ........خواهرای گلم خیلی دوستون دارم و از راه دور انرژی مثبت میفرستم براتون......💖🖤

بخدا خودش این حرفارو زد و این پیشنهاد داد🥲

اگر واقعا به خانواده ات یه چنین حرفی گفته 

ازت خواهش میکنم نه تنها دیگه جوابشو نده بلکه هم شمارشو بلاک کن هم برای همیشه از زندگیت حذفش کن

بنظرم به حرفاش اعتماد نکن و دوستی نکن ته دوستیا فقط ضربه روحی و عاطفیهاگه میخوادت بیاد برین دوباره ع ...

هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم

گفتم فکر کردی من دختر خیابونی ام که با تو دوستی کنم 

گفتم من لنگه اونایی که دور برت هستن نیستم

خیلی عصبی بود بشدت

کاربر هانده ای؟!! 

اگه آره تاپیکات یادم هست

شخصیت شوهر سابقت، مثل شوهر منه

مثلا هر دو عوضین

ازاون عوضیای هفت خط

پس باتوجه به اون نظر میدم چون منم بارها تا دم طلاق رفتم و برگشتم

این عوضی نه تنها آدم نشدبلکه منم شدم یه آدم عصبی افسرده

من به خاطر اینکه بچه م بی پدر نمونه تحملش میکنم، دقیقا تویی که جدا شدی چرا سعی داری دوباره برگردی به یه عوضی؟!!! 

این از دلتنگ شدن منظورش رابطه ج.نسیه نه چیزی که تو فکر میکنی خواهرمن

دیگه دور این مردو خط بکش، هرچند که اینا مرد نیستن و نامرد روزگارن

بعدم اگه مهریه میده میخواد از زیر اون هم در بره

حواستو جمع کن و باعقلت تصمیم بگیر نه با قلبت....

بنظرتون قصدش چیه

مریض انحراف هات دارن نمیشه اصلا حساب کرد انتقام یا اذیت کردن هاتون تلاقی کردن هاشون اینجور نفرها ک زندگی قبلی تمام شده باهاشون اینا اگ درک تفاهم سازش فهم داشتن زندگی قبلی نمیزاشتن خاتمه بخوره اصلا اعتماد نکنید قطع ارتباط کامل سالم نیستن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید
کاربر هانده ای؟!! اگه آره تاپیکات یادم هستشخصیت شوهر سابقت، مثل شوهر منهمثلا هر دو عوضینازاون عوضیای ...

میدونی گاها فکر میکنم خیلی ساده ام🫠

آخه اون از زندگیم که کلی اذیتم کرد و اینم الان که سعی داره سو استفاده کنه

به نظرم بهش فشار اومده ازدواج دوم هم‌پول میخواد هم اعتبار.

کسی حاضر نیست دخترشو بده به همچین‌آدمی

شما هم‌اگه بچه نداری لطفا بلاکش کن

اگه یه درصد خوب بود خانواده‌ات جلوتو میگرفتن که جدا نشی

به نظرم بهش فشار اومده ازدواج دوم هم‌پول میخواد هم اعتبار.کسی حاضر نیست دخترشو بده به همچین‌آدمیشما ...

نه خداروشکر بچه ندارم

فقط/خاک برسرم که نتونستم فراموش کنم هنوز🫠

😂😂😂😂محرم بدون لمس اصل صیغه برا لاپوشونی رابطه جنسیه اگه لمس نباشه صیغه میخوان چیکار

عقد برا لاپوشونی نیس

برا حفظ حقوق دختره

چون اگ دختر همینجوری بره تو رابطه ممکنه هر بلایی سزش بیاد

ولی اگ ی قانونی باشه ک ب دختر اجازه بده طبق یک عهد رسمی و شرعی پسر رو موظف ب یکسزی شروط کنه ک پسر بدونه اگ خلاف اون رو بکنه مرتکب گناه شده و عذاب خواهد شد حق دختر حفظ میشه

موقع عقد شرعی دختر هررررر شرطی رو میتونه بذاره

حقشه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بیشتر ببینید
میدونی گاها فکر میکنم خیلی ساده ام🫠آخه اون از زندگیم که کلی اذیتم کرد و اینم الان که سعی داره سو اس ...

چند سالتونه 

خاستگار خوب دارین اگه ندارین برین با هم زندگی کنین همه که بدون عیب و نقص نیستن

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

عقد برا لاپوشونی نیسبرا حفظ حقوق دخترهچون اگ دختر همینجوری بره تو رابطه ممکنه هر بلایی سزش بیادولی ا ...

اره برا لاپوشونی نیست تا طرف زن شد رنگ به رنگ شوهر عوض کنه از اونطرف مرده تا ۴۰ تا زنو بتونه صیغه کنه 

عقد یچیز مقدسه به صیغه نگو عقد