2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه بیا باهم دوست باشیم خیلی حالم بده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5095 بازدید | 143 پست

خیلی ببخشید ولی ادم چیزیو که بالا اورده دوباره نمیخوره 

اما اگه از نظر خودت میشه همی چیو درست کرد با یه متخصص مشورت کن همینجوری با دوستیو اینا نمیشه چیزیو تغییر داد شما همو شناختین  اگه قصد برگشت دارین نیازه که رفتاراتونو بسنجید حرف بزنید 

به نظرم بیشتر قصد سواستفاده دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا خودش این حرفارو زد و این پیشنهاد داد🥲

مرد همسایه مونم بعد از اینکه خانمشو طلاق داد خانمش با من دوسته باهم ک صحبت میکردیم بهم گفت محمد شوهر سابقشبهش گفته بیا صیغه ت کنم 

دوستم قبول نکرده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

ببخشیدا غلط کرد

میخوادزیر بار هیچ مسئولیتی نره 

محل سگ بهش نذار 

اگر خوب بود می موندی و زندگیتو می کردی حتما بد بوده که حاضر شدی طلاق بگیری چون طلاق راحت نیست واسه یه خانوم

بلاکش کن و بگو خودتی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
ببخشیدا غلط کردمیخوادزیر بار هیچ مسئولیتی نره محل سگ بهش نذار اگر خوب بود می موندی و زندگیتو می کردی ...

گفتم بهش چشاتو باز کن ادمتو بشناس 

من دخترخیابونی نیستم