2777
2789
عنوان

پسر هستم دوست دارم ازدواج کنم و پام به گناه نکشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 70 پست

ببین نمیتونم یکطرفه قضاوت کنم ولی اگه تمام حرفایی که گفتی راست باشه ،خب مشخصه پول برای دختره از اخلاق و ظاهر و این چیزا مهمتره

ولی انصافا اگه بخوایم حرف بزنیم خب دختره هم بد نمیگه دیگه وقتی داشته واسه استخدامی میخونده خب ی همسر در حد خودش میخواد یا کمی بالاتر ن اینکه بیکار (مخصوصا توی این زمونه ) واقعا الان تو ایران پول خیلی مهم شده با این تورم یکی از عوامل مهم ازدواج پول یا شغل درست درمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ببین دختره هم با مادرش هم نظره و آنقدر مادیگراست اگ آره ولش کن ی عمر عذابت میدن

اگ ن دختره خوبه مادرش بده باز هم باهاش ازدواج کنی دخالتای مادره هست پس اگ قبول کرد وابسته مادرش نباشه باهاش ازدواج کن 

رفتار مادره رو دوست نداشتم‌... به نظرم‌بیخیال شو ولی ازدواج کردن صرفا برای اینکه گناه نکنی. به نظرم‌ ...

چیه این دلیل مسخرس؟

خیلی از دخترام هستن فقط بخاطر اینکه گناه نکنن با مردی که هیچی نداشته باشه و فقط بدونن غیرتیه و زنو بچه رو معطل نمیذاره ازدواج میکنن

اتفاقا حذف شدن این طرز تفکر بنظر من باعث شده دخترا برا پول ازدواج کنن و خیلی از مردای خوبو از دست بدن

ببخشید شغلتون چیه؟ برای پسرم می‌خوام 

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

آره حتما می تونه با حقوق معلمی سر چهار پنج سال 

هم جهیزیه بخره ، هم خونه ، هم ماشین 😂😂😂

خارج از شوخی 

زن داییت درست گفته 

پسر ۲۳ ساله رو چه به زن گرفتن 

تو میگی من می تونم در آینده ماهی ۵۰ تومن درآمد 

داشته باشم الان که نداری 

الان فکر زن و دختر رو از ذهنت بیرون کن 

سفت و سخت بچسب به کارت 

۵ سال کار کن زحمت بکش 

ماشین بخر حداقل 

پس انداز کن 

۲۸ ، ۲۹ سالگی برو خواستگاری 

اعتقادات مهمه

شما نماز و روزه میگیرین؟دختره چی؟

چقدر مذهبی هستین کم یا زیاد ؟

و اینکه مستندصوتی شنود رو گوش کنید عالیه

عاقبت بخیرباشبد

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

ببینید   یکبار  خانواده دختر  دل میشکنه  ونظر وعقیده ای داره 

وحرفی میزنه  

و گاهی دختر با سخنان خونوادش ونظر وعقیدشون رو قبول نداره

وبا اونا هم فکر نیست 

شما باید ببینید اون دختر حرفش چیه ایا با نظر خونواده موافقه یا نه

بعد تصمیم بگیرید

با این خانواده وصلتم بکنی تا تقی به توقی بخوره ننه طرف طلاق دخترشو میگیره چون متاسفانه فقط موقعیت و ظاهرو میبینه!!! 

زتدگی بالا پایین زیاد داره آدمیزاد همیشه دست و بالش پرنیس...

نمیشه که تا بی پول شدی بی حرمتت کنن.