دختر من ۲ سالشه از نوزادیش دوره ی اموزشی مونته سوری تهیه کردم تا ۷ سالگیش هم اموزش داره کم کم باهاش کار میکنم چندتا کارگاه هم خریدم خیلی بهم کمک کردن اطلاعاتمو از بچه داری بالا بردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️ 🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺
دخترم اونقدر قشنگ میزد بعد از افسردگیم باهاش کار نکردم اونم دیک کار نکرد
راستی استخر هم میتونی ببریش بچه ها آب بازی دوست دارن
❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️ 🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺
الان زودهپسرم از شش سالگی زبان رفت تا قبل از مدرسه که حروفا و اعداد و قاطی نکنه از ۹ سالگی موسیقی
خودتم کمکش میکنی؟؟؟