2777
2789
عنوان

چه برنامه های برا بچهانون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
۱۶فروردین ثبت نامهتیزهوشان ... هوش کلامی،تصویری،ریاضی منطق،سرعت دقت دارهبدون‌کلاس و تست زدن اصلا ثبت ...

نمونه دولتی ثبت نامش از کی شروع میشه دخترم کلاس ششمه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

من انگار از دنیا عقبم پسرم کلاس دوم ودخترم ششمه یکساله هردو باشگاه کیک بوکس میرن ولی دوست ندارم بفرستم احساس میکنم آینده ای نداره واینکه سه ساله دخترم کلاس زبان میفرستم  دوست دارم یه چیزی یاد بگیرن ولی نمیدونم چی خوبه براشون

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمونه دولتی ثبت نامش از کی شروع میشه دخترم کلاس ششمه

تو مقطع دوره اول

که همین ششم به هفتمه

بصورت سراسری دیگه برگذار نمیشه

یعنی دولت از سال پیش دیگه برداشت

فقط نهم به دهم‌ازمون داره و ورودی میپذیره

اما تو شهر ما(مشهد) 

خوده اون مدارس ازمون خودگردان و ورودی میگیرن

گوش به زنگ کانال مدرستون باشید

ببین خواهرم طبق تست های دخترم‌میگم الکی ازمون تیزهوشان ثبت نام نکنید،چون‌مطالب ۹۵٪ هیچ ربطی به کتاب درسی ندارن

اما اگر میخواید یجا دوره فشرده ثبت نام کنید روزی ۲۰۰-۳۰۰تا تست بزنه برسه.

ازمون سال پیش تیزهوشان رو دانلود کنید ببینید شاید به نظرتون امتحان کردنش ضرری نداشت

آمینانشالله فرزند شماهم عاقبت بخیر باشه.ما تو فامیلمون تیزهوشانی زیاد داریمتو تمام مقاطعاما همشون سخ ...

ممنونم 

همچنین

ولی من همین علامه که میره به نظرم براش کافیه 

چون فعالیتهای دیگشم هست و نمیخوام فقط به درس ختم بشه

خودشم بازیگوشه میدونم سمپاد دلزدش می‌کرد ولی الان یازده تجربیه رتبه دوم بین سه تا کلاس شد 

امیدوارم گل دخترتون به خواستش برسه  

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

سلام لازم نیست برای هر چیزی برنامه داشته باشیم 

متاسفانه من موقعی بچه بودم مادرم با مشقت منو مجبور به شنیدن کارتون زبان اصلی میکرد و من دیر فارسیو صحبت کردم!

درسته ک لیستینگم خوبه  ولیکن  چرا هرچیزی رو برای وقت خودش نذاریم؟ 

من خودم از کلاس اول تا ۶ ام رفتم کلاس زبان 

کلاس اول ک نوشتن انگلیسیو فارسیو قاطی میکردم بگذریم  

در نهایت یکی از رفیقام توی یک سال کل ۶ سال تلاش مداوم منو گذاشت تو جیبش 

فشار نیار بهش 

الان بچت کوچیکه باید ببریش خانه بازی ببریش پارک وقت این کارا نیست باید براش کتاب بخونی تا عادت کتاب خوندن روش پیاده شه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

ده سالشه فقط کلاس زبان میره 

قراره تابستون برنامه نویسی هم بره یاد بگیره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
من انگار از دنیا عقبم پسرم کلاس دوم ودخترم ششمه یکساله هردو باشگاه کیک بوکس میرن ولی دوست ندارم بفرس ...

عزیزم کیک بوکس و اینا رزمی واقعا اینده ایی نداره 

خواهر من مقام استانی ام اورد 

ولی الکی توی اینده ک هیچی  برای سلامتی ام 

خواهرم دماغش نثلی خوشگل 

رفت  توی کیک بوکس دماغشو به فنا داد شکست زشت شد 

بنظرم بفرستش ی ورزشی مثل والیبال مثل  تنیس که اینده ایی داشته باشه 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

اگه خدا بخاد حافظ قران بشه مثل باباش😍

باشگاه میره...زبانکده قبلا میرفت ولی فعلا نفرستادمش دیگه ولی بعدا حتما میفرستمش دوباره...کلاس ریاضیات ومحاسبات میخام ثبت نامش کنم تابستون چون بشدت عاشق ریاضیه...برا تربیتش هم خودم و باباش همیشه درحال مطالعه هستیم و سعی میکنیم استعداداشو کشف کنیم و اعتماد بنفس بدیم بش🥰

ببرش توی طبیعت

بزار زندگی کنه و احساس کنه. باهاش بازی کن و وقت بذار براش. پیش مشاورم برو

و اینکه کتاب بخون براش. کلییی کتاب بخون. نذار ی شب یدون کتاب بخوابه

با کتاب بزرگ میشه... و تلاش کن علاقه پیدا کنه. اگه علاقه پیدا کنه وقتی به نوجوونی رسید میشه ی بچه عاقل که میتونه درست صحبت کنه و توانایی حل مسئله و تفکرش بالاست

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بیشتر ببینید