2777
2789
عنوان

Ps5 یا ps4 برای بچه هفت ساله مناسبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 24 پست
۵ رو ی جا قیمت کردم گفت بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون ، مگه ۵ هم انواع اقسام داره ؟

۵ و 5s فک کنم

ولی ۴ هم قدیمی نشده

ولی اگه برات قیمت مهم نیست بگیر ۵

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید
باید ببینی علایقش در چیهمیتونی بهش چندتا کوپن درست کنی بدیمثلا ده تاده بار می‌تونه هروقت دوست داشت ب ...

اینو بگم می گه شهربازی تموم میشه ولی پی اس ۴ تموم نمیشه مال خودمه😅😅😅 اصلا هیچی ب چشمش نمیاد خونه دختر خالم دید وگرنه ما تو کل عمرمون ندیده بودیم 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۵ و 5s فک کنمولی ۴ هم قدیمی نشدهولی اگه برات قیمت مهم نیست بگیر ۵

۴ رو گفت فقط دسته دومش هست ، راست گفته ؟ باید چند جای دیگ هم پرس و جو کنم دو برابر فرقشان بود🤕

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
پسرتون چند سالشه ؟ روزی چند ساعت بازی می کنه ؟

الان ۷ طالشه پارسال ۶ سالش بود خریدبم ۱ ساعت همبازی بیاد دوتایی ۲-۳ساعت دوتا دسته گرفتیم براش با تلویزیون جدا

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
۵ رو ی جا قیمت کردم گفت بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون ، مگه ۵ هم انواع اقسام داره ؟

شاید جدیدش اومده و حافظه و این چیزاش رو ملاک قرار دادن ولی حتمی ۵ بگیر  به روز تره بازی های جدیدم توش بهتر اجرا میشه قیمت مناسبش رو بگیر 

۴ رو گفت فقط دسته دومش هست ، راست گفته ؟ باید چند جای دیگ هم پرس و جو کنم دو برابر فرقشان بود🤕

۵ بخرربراش بهترعهه راستی ۶ میلسون هم امسال دادیم بازی جدیدد ریخت براش 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

دختر من داره 

آخر هفته ها ۵شنبه و جمعه اجازه بازی داره الان ک برا عید تعطیل شدن هرروز 

خودمونم باهاش بازی می‌کنیم انقد حال میده یاد بچگی هام میوفتم برای یه لحظه مشکلاتم رو فراموش میکنم 

خب دوست دوم باشه که بهتره اگه دسته دوم سالم. پیدا کنی نصف قیمت هست خیلی سود میکنی

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید