2777
2789
عنوان

خانمها

219 بازدید | 21 پست

با کسی آشنا شده بودم میشد که جدی بشه رابطه مون

اینو میدونم که حس میکرد ازش خیلی سرم ولی میدونم دوسم داشت من ازش بزرگترم ولی نه خیلی زیاد از نظر سواد و مدرک تحصیلی هم ازش بالاترم

یه دختر  کم سن تر از خودش خیلی نامحسوس وارد رابطه مون شد اونو سمت خودش برد دختره اصلا زیبایی نداره  و حتی به من توهین کرد گفت پیرزن! 

من هم از نظر تحصیلات هم ظاهر خیلی خیلی بالاترم از اون دختر  ! مثل بنز و ژیان تفاوت مون ! 

در حالیکه سه ماه با اون دختره است قبل از عید به من پیام داد 

من خییییلی بد برخورد کردم یعنی مهلت ندادم  بهش چیزی بگه چون برام تمام شده بود

تمایل داره به آشتی  ولی واقعا اینجور آدما پیش خودشون چی فکر میکنن خیلی تعجب می‌کنم

دلم گرفته فقط اینو مطرح کردم یکم باهام همدردی کنید هم آروم بشم و هم اینکه تجربه ای از اینجور دخترا که وارد رابطه میشن اگر در اطرافیان دیدین تعریف کنید

تأکید می‌کنم دخترا دلم گرفته لطفا چیزی نگید که ناراحت بشم 

فقط یکم حرف بزنید باهام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه جا از این ادم ها هست حتی سال ها بعد از ازدواجمردها فقط باید بهشون محبت کنیهمیشه مواظب رابطه های ...

همین الانم از خداشه آشتی کنه چون میشناسمش

من چی؟ ! من که دیگه برام تموم شده بود

شما سعی کن با احساست تصمیم نگیری عزیزم سخته می‌دونم خیلی سخته ولی همیشه اینو تو زندگیت تداعی کن ک اون خیانت کرد اون ی آدم دختر ندیده هوله 

دوست داری دوباره برگردین ب هم و این آقا باز با ینفر دیگه به شما خیانت کنه و شما دوباره بشکنی؟

داغون میشی نکن حرف منه بخت برگشته رو گوش کن تجربه کردم عشق نافرجامو از رو هوا حرف نمی‌زنم حالت خوب میشه قول میدم بعدا بخاطر ترک اون آدم ازم تشکر میکنی 

البته اگه به حرفم گوش بدی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

اتفاقا باید خوشحال باشی یه آدم بی لیاقت رو از دست دادی

چرا رفتی با یه آدم پایین تر از خودت؟ وقتی خودت سطح خودت رو پایین میاری ارزش خودت رو زیر پا میزاری توقع داری اون پسر اینکار رو باهات نکنه؟

تو لایق بهترینایی عزیزم🤍با مردی باش ک از خودت بالاتره

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
بهرحال دلم شکست

چند سالته

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید