2777
2789
عنوان

بیاید تجربه سفر طولانی با بچه زیر یک سالو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 28 پست
از قبل چنتا کارتون و اهنگ کودکانه دانلود کن توراه خسته شد نگاه کنهدارو و اینا ببر با خودتخوراکی حتما ...

هشت ماهه کارتون میبینه؟ 

من تجربه سفر با چهل روزه رو داظتم مدام میخوابید

همتا اسم خـودمه♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چقدر بد منم تز همین میترسم به شوهرم هرچی میگم زیر بار نمیره و میگه باید صبوری کنیم میترسم عیدمو ...

من باشم نمیرم و امسالم نمیرم واقعا

چون میری سفر ساعت خوابشون ساعت عدا خوردن همه چی بهم میخوره اخلاقش عوص میشه بعدش آب به آب میشن 

هوا هم ک سرده تو عید سرماخوردگی و فلان

بچه شمارو نمیدونم دختر من جدیدا تو صندلیش نمیمونه انقدر گریه میکنه کبود میشه انگار مته میره رو مغزم رسما

بچم مودیه یه روز خوبه و آرومه یه روز نه همیشه توی صندلی ماشینش میمونه ولی الان دو روزه همش داره نق م ...

نق زدن بخاطر دندون نیست ؟ اگه کارهای سفر انجام دادین بد به دلت نیار ایشالا خوش میگذره  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هشت ماهه کارتون میبینه؟ من تجربه سفر با چهل روزه رو داظتم مدام میخوابید

نمیدونم والا من اینارو از تجربه خاهر کوچیکم گفتم

اون خیلی براش جالب بودن اون تصویرای متحرک و موسیقی کارتونا طوری ک از همون بچگی با کارتون انگلیسی یاد گرفت کم کم

حالا شاید من اشتباهم بگم نمیدونم راستش

...

من باشم نمیرم و امسالم نمیرم واقعاچون میری سفر ساعت خوابشون ساعت عدا خوردن همه چی بهم میخوره اخلاقش ...

درک میکنم 

من خودمم عصبی میشم وقتی بچه میریم بیرون گریه میکنه و بدخلقی میکنه 

به هر حال ممنون که تجربتو گفتی 🙏

نق زدن بخاطر دندون نیست ؟ اگه کارهای سفر انجام دادین بد به دلت نیار ایشالا خوش میگذره

چرا بخاطر دندونش هم بیتابی میکنه 

هتل رزرو کردیم شوهرمم میگه انرژی منفی نده حالا میریم ببینیم چطور میشه 

تجربه میکنیم😏

پسر من دوست داره مخصوصا انیمیشن های رنگی که شعر بخونه

خوبه سرگرم بشه ی چند تا اسباب بازی جدید بردار براش مثلا اگر نداره این موبایل هایی شبیه هویجن و خرگوش و اهنگ پخش میکنن احتمالا سرگرمش کنه. 

همتا اسم خـودمه♥