2777
2789
عنوان

اگه دوتا دختر داشتین و شوهرتون پسر دوست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 11450 بازدید | 442 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بابا بیکاری دختر مگه چشه از خداشم باشه مگه پادشاهیش بی وارث میمونه

خواهرش داره زنداداشاش دارن اینم میگه میخوام

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

بعد اینکه میگن عوارض داره برای بدن زن برات مهم نبود؟

عزیزدلم

آی وی اف خیلی عوارض داره و احتمال بارداریش ۲۵درصده مثل بارداری معمولیه

فقط بدنت رو داغون میکنه و هزینه زیاد

در حالی که عمیقا به این یقین برسید که جنسیت بچه دست خداست

یعنی اگر بنا باشه سما پسر داشته باشید و بصلاحتون باشه قطعا خدا همینطوری بهتون میده و اگر بنا باشه نداشته باشید صد بارم آی وی اف کنی نمیشه یا ...

عزیز دارم میگم آی وی اف دیگه آی وی اف قطعیه

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

هرگز هرگز 

قسمت این بوده دو تا دختر داشته باشم اگه خدا میخواست بهم‌پسر میداد

و اینکه نه حوصله حاملگی دارم نه جون زایمان نه شیر دهی نه اینکه پسر بیاد بشه سوگولی خانواده و دخترام به چشم نیان نه اینکه وقتی میبینم امسال تابستون بعید میدونم آب خوردن برای دخترام پیدا شه باز بچه بیادم جنگه سر آبه آب خوردن نیست یه مشت بی مخ هم‌ به بهانه عید افتادن به شست و شو 

سر دومی بهتر نبود به این فکر میفتادی؟

وقتی این سوال رو می پرسی احتمال خیلی زیاد نتیجه اش میشه اینکه انجام بدی مگر اینکه ذاتا از شوهر مستقل باشی خودت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

نمیدونم چون شرایط شما رو نمیدونم و خودم هم توی چنین موقعیتی قرار نگرفتم ولی حتما با همسرم صحبت می‌کردم که به این شرط فرزند پسر میارم که شوهرم بین دخترای نازنینم‌ و پسر عزیزم فرقی نذاره‌ 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

بله می آوردم البته من الان بچه ندادم و درکی از شرایط شما ندارم ولی سه تا بچه خیلی نازه واقعا قشنگه من الان مادرم من ازدواج کردم داداشم دانشگاه میره تنها شده بچه زیاد دور مادر میگیره 

عزیزم نمیدونم چ حسی داری ولی من بااینک اولیمه و گفتن دخترا همون لحظه دلم گرفت خیلی

چندتا پست قبل گفتی تازه بادار شدی و دوست داشتی پسر شه؟