2777
2789
عنوان

اگه دوتا دختر داشتین و شوهرتون پسر دوست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12363 بازدید | 454 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سر دومی بهتر نبود به این فکر میفتادی؟وقتی این سوال رو می پرسی احتمال خیلی زیاد نتیجه اش میشه اینکه ا ...

من کلا با آی وی اف مخالفم شوهرم سر دومی هم نظرش ب آی وی اف بود ولی من چون عوارضشو شنیدم ترسیدم انجام بدم

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

الان خسته ایی خب بزار بیاد دومی بعد برا سومی یه فکری بکن

ب من باشه ول میکنم ولی شوهرم خیلی خودکشی میکنه واس پسر از ازدواجم پشیمونم نمیدونستم همچین آدمیه

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

ای وی اف برای کسایی که مشکل باروری شدید دارن واز هیچ راه دیگه ای بچه دار نمیشن توصیه میشه تخمک کشی و داروهای هورمونی احتمال چند قلویی وخطر سلامت برای مادر و جنین بشدت زیاده معمولا برای تعیین جنسیت اول ای یو ای رو امتحان میکنن درصد بارداری ۲۵ درصده ولی غیر تهاجمی و راحته برای مادر عین بارداری طبیعی 

ای وی اف نزدیک ۱۵۰ تومن هزینه اشه حتی ممکنه  تخمک هایی که تو آزمایشگاه لقاح میدن هیچ کدوم جنسیتی که میخوای نشه و تو میمونیو هزینه ای که کردی و دردی که کشیدی 

پست چی منظورته؟اره تازه باردارم اولیمه دلم خاست پسر باشه ولی دختره

خدا نگهداره 

من فراری ام از آی وی اف و دکتر رفتن ولی شوهرم گیر داده

ای وی اف برای کسایی که مشکل باروری شدید دارن واز هیچ راه دیگه ای بچه دار نمیشن توصیه میشه تخمک کشی و ...

منم از همیناش میترسم میگم آخه بدنم اذیت میشه از طرفی میترسم بعدها پشیمون شم چرا انجام ندادم و اینجوری ب دلم بمونه بخدا موندم

مگه دومی رو ناخاسته شدی

نه خودمون میخواستیم شوهرم میگفت برو آی وی اف من گفتم نمیرم