2777
2789
عنوان

اگه دوتا دختر داشتین و شوهرتون پسر دوست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 11450 بازدید | 442 پست

صدرصد نه، درد و زحمتش من بکشم ک آقا پسر دوس داره؟

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دختر دارم دومی رو هم باردارم اونم به خواست خدا و تو سن ۴۰ سالگی از وقتی من باردار شدم یکی از د ...

خب شما طبیعی باردار شدی ولی میگن آی وی اف خیلی عوارض داره اخه

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

چه عوارضی ؟

نت هست دیگه میگن سنین بالا خودشو نشون میده بعدم قطعی نیست ک حتما بگیره

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

من اگه پسر دلشتم حاضر بودم ای وی کنم‌دختر دار شم. اما برعکسش ن

من دوتا دختر دارم شوهرم میگه سومیو برو آی وی اف تازه دومی رو باردارما 

نه دیگه چه خبره سه تا بچه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
عوارض داروها روی بدنت چی؟

والا منک ک تازه باردارم دلم خاست اولی پسر باشه بلاخره پسر ک فامیل پدر یدک میکشه تااخر عمر 

هرمردی هم دلش نمیخاد بی پسر باشه حق داره 

چی بگم دیگ خدا ب همه از هردو جنس بده ک انقدر ادماش تو حسرت نباشه

اگه وضع مالی مون خیلی خوب باشه

همسرم توی خونه کمک بده.توی نگهداری بچه ها کم کاری نداشته باشه

بی اعصاب نباشم

و لذت ببرم از بچه داری با اجازه بزرگترها بله

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
اره بکن مردا چیزی دلشون بخاد یا دهن بین باشن خانوادشون تیکه بندازن زندگی تلخ میشه

بخدا حوصله دکتر و دوا ندارم اونم خیلی رفت و امد داره و کلی دارو و ....