2777
2789
عنوان

ترجیح میدم اصلا ازدواج نکنم

1414 بازدید | 120 پست

تا اینکه بخوام ازدواج سختی داشته باشم

شناختی که از خودم پیدا کردمه

واقعا ترجیح میدم اصلا ازدواج نکنم تا اینکه بخوام با کم پولی و اجاره نشینی و سختی و عدم تناسب اخلاقی ازدواج کنم

الان که تو مرز ازدواج رفتم میبینم چقدر تصمیم حساس و سختیه

سنم داره میره بالا ولی باز این هم باعث نمیشه از خواسته ام بگذرم

اصلا آدم ازدواج نکنه بچه دار نشه اصلا همیشه مجرد بمونه مگه چیه

خیلی بهتره تا اینکه بخوام اذیت بشم

سختی های مالی بکشم نگرانی اجاره نشبنی بکشم یا با کسی ازدواج کنم که باهام تناسب نداره و چیزی که هستم رو نمی تونه بپذیره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

چقدر سختش کردید

مجرد بمونید مشکلی نداره؟ اتفاقا مشکلاتش خیلی بیشتره

زندگی مشترک مسئولیت داره اما شیرینه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سختش کردیدمجرد بمونید مشکلی نداره؟ اتفاقا مشکلاتش خیلی بیشترهزندگی مشترک مسئولیت داره اما شیرین ...

کجا سختش کردم

انگار چیزی که نوشتم رو درست نخوندید

در مورد مشکل داشتن یا نداشتن مجردی نگفتم

اصلا حرف منو نفهمیدید شما

زندگی مشترک به چه قیمتی

چقدر سطحی نظر میدید

آدم هر چی سنش بالا تر میره. انعطاف پذیریش هم پایین تر میاد. این رو به وضوح داخل خودم میبینم.

خوب چون عاقل تر میشه

چون به شناخت بیشتری از خودش میرسه و این بد نیست چون ازدواج تصمیم مهمیه

شما چند سالتونه؟

هرکی نظرات خودشوداره اما این چیزایی گه مثال زدین تو زندگی مجردی هم هست

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
هرکی نظرات خودشوداره اما این چیزایی گه مثال زدین تو زندگی مجردی هم هست

بستگی به مجردیت داره

من مجردی خوبی دارم برای همین اصلا دلم نمیاد ازدواجی که از مجردیم بهتر نباشه بپذیرم

ازدواج سختی های خودشو داره ولی با تمام سختیهاش خیلی قشنگ و شیرینه به خصوص وقتی مادر میشی فقط اینو می ...

ازدواج خوب سختیش هم قابل پذیرش

ولی باید ازدواج خوب باشه

منم رو تناسب اخلاقی خیلی حساسم و میترسمحالا حالا ها نمیخوام ازدواج کنم ولی از مجرد موندن همیشه هم می ...

چند سالته؟

آدم هر چی سنش بالا تر میره. انعطاف پذیریش هم پایین تر میاد. این رو به وضوح داخل خودم میبینم.

شما چند سالته راستی؟

ازدواج سختی های خودشو داره ولی با تمام سختیهاش خیلی قشنگ و شیرینه به خصوص وقتی مادر میشی فقط اینو می ...

اون برا قدیما بود

الان به هم خیانت میکنن و برا هم نمیمونن اتفاقا

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
خوب چون عاقل تر میشهچون به شناخت بیشتری از خودش میرسه و این بد نیست چون ازدواج تصمیم مهمیهشما چند سا ...

من در مورد بد یا خوب بودنش صحبت نکردم ها. نیاز به جبهه گیری نیست.

ولی اینطور که معلومه تو دوست داری صرفا تایید طرز فکری که داری رو از ما بگیری.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش