2777
2789
عنوان

چرا بعضیا لباس هاشون کهنه یا زشت میپوشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 81 پست
مشکل اینه چرا با مرزهای جغرافیایی مردم رو تقسیم بندی میکنیم تهرانی هاشهرستانی ها خودمم تهرانم ولی تا ...

من اگر بگم تهرانیا یا مشهدیا یا تبریزیا یا … باید به مردم این شهر بر یخوره؟ نه قاعدتا

من خودم بچه شهرستانم عاشق شهرمم هستم تهران زندگی میکنم لذت میبرم از منش و رفتار شهرستانیا ولی مردم هر جایی  خصوصیاتی دارن تهران بله ادمای مختلفیو توش جا داده ما فامیلامون خیلی ساله تهران زندگی میکنم ولی دقیقا بعضیاشون عین همین چیزین که استارتر گفت ولیی سمتی که ما هستیم خانومای سن بالاشون یه جوری لباس میپوشن و شیک خوشگلن تهرانم هر سمتش واسه خودش یه شهره من با توجه به شناخت خودم گفتم فکر نمیکنم گناهی کرده باشم جز نظر دادن که بیس این سایت دقیقا همینه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما منظور گرفتی هیچ جای حرف من توهینی توش نبود جز ریپلای قشنگ شما حداقل اگر درست رفتار کنید میگم اره ...

(خب تو شهرستانا این حالتین توی تهران خیلی حالت چس کلاس دارن لباس خوب میپوشن اکثرا)

شما منظورتون از این جمله خیلی واضح چی بوده که ما بد برداشت کردیم؟

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
دقیقا من خودم شهرستان زندگی میکنم اما استایلم از یه ادم‌پولدار با کلاس تره بعضیا فرهنگ حرف زدنو ندا ...

بعد از فرهنگم میان حرف میزنن که وایییی ما خیلی میفهمیمم و شما منظورمونو بعد برداشت میکنید😂😂

بعد از فرهنگم میان حرف میزنن که وایییی ما خیلی میفهمیمم و شما منظورمونو بعد برداشت میکنید😂😂

متوجه منظورش شدم ولی‌مگه قرار شهرستانها گدا باشن من خودم‌یه آدم میشناسم سعادت آباد زندگی میکنه از همه گداتره 

متوجه منظورش شدم ولی‌مگه قرار شهرستانها گدا باشن من خودم‌یه آدم میشناسم سعادت آباد زندگی میکنه از هم ...

خدایی میبینی با کیا هشتاد میلیون نفر شدیم؟

هر کسی اخلاقی داره خوب. کار شما هم از نظر اونا اشتباهه. نظر من تعادله

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

چون حرص مال دنیا رو میزنن خسیسن

یکی هم عقده داره زیاد خرج میکنه

ولی اونی ک هم به زندگیش اهمیت میده هم به پولش تعادل داره صد هیچ جلو هستن بیشتر این شخصا پیشرفت میکنن تا اولی دومی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

چون اعتقاد دارم

نه همین لباس زیباست نشان آدمیت.

خسیس نیستم. پول هم جمع نمی‌کنم طلا بخرم. جاهای دیگه خرج زیاده و وقتی لباسم مناسبه و میشه پوشیدش چرا باید برم هی پول بدم؟ یا باید قبلی ها رو رد کنم بره یا انبار کنم! خوب واقعا بی‌معنیه برام مدام لباس بخرم در حالی که دارم.

من یه کتونی دارم که ارزون نخریدم. سومین ساله مدام می‌پوشم و آخ نگفته. طرف بهم گفت چند تا کتونی داری؟ گفتم همین یکی، گفت وای چرا؟؟؟ گفتم چرا باید چند تا داشته باشم خوب. همین خوبه و خیلی هم جنسش عالیه.

دیگه این ها دیدگاه آدم ها به زندگیه دیگه. همه جور سلیقه ای با یه باور پشتش وجود داره که همه هم قابل احترام هستند.

بعدم ب لباس پوشیدن مردم چیکار دارید ک توهین میکنین ؟شهرستانی آن و خل چلناینا چ واژه های زشتیه که نسب ...

دقیقا تهرانی اصیل کمههه بعد چند تا از این تازه به درون رسیده ها میگن واییی شهرستانی هاااا عزیزم اصالت شهرستانی رو به خودت نگیرررر چقد ما میریم تهران برخورد شهرستانی هایی که تو تهران از خدا تهرانی ها خیلییییی بهتره تازه اونا میگن نگران نباشین ما مثل تهرانی ها گرگ نیستیم هنوز خوی شهرستانی خودمونو حفظ کردیم