2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7828 بازدید | 273 پست
خدا لعنت کنه هر کسی مهریه رو عندالاستطاعه کردغصه نخور. خدا سرش تلافی می کنه. دیدم که میگمیکی از آشنا ...

الهی یکی بیفته به جون خودش و خانوادش هم آبرو و شرفشون رو ببره، هم به خاک سیاه بذارتشون

الهی یکی بیفته به جون خودش و خانوادش هم آبرو و شرفشون رو ببره، هم به خاک سیاه بذارتشون

صبر کن. آه تو هم نگیره، آه دل دخترت میگیره. الهی به حق پهلوی شکسته ی حضرت زهرا خدا همسرت رو نادم و پشیمون و عاشق بهت برگردونه. 

اهل نمازی تا بهت راهکار بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۵۰ میلیون عیدی. مطمینی گفتن سقف عیدی بیست و یک میلیونه تازه کارمندا که سه میلیونه 

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

صبر کن. آه تو هم نگیره، آه دل دخترت میگیره. الهی به حق پهلوی شکسته ی حضرت زهرا خدا همسرت رو نادم و پ ...

بودم خیلیم بودم. هر دعا و ختم و چله و نذری که بگی کردم. اما همه چی بدتر شد

اگر امکانش هست قرض کن هر جور شده براش بخر

روم نمیشه واقعا. بعدم قرض رو باید پس داد

می‌خوام اگه قراره قرض کنم برا وسایل آموزش و هزینه آموزش به لاین آرایشی قرض کنم که برم یاد بگیرم 

بودم خیلیم بودم. هر دعا و ختم و چله و نذری که بگی کردم. اما همه چی بدتر شد

ببین رابطت رو با خدا قطع نکن. منم خیلی زندگیم سخته. ولی خدا رو ول نمی کنم.

یه روحانی بهم راهکار داد.واقعا اثر کرد. ولی نباید نماز واجبت رو ترک کنی