2777
2789
عنوان

ازدواج با آدم خیلی پولدار یا

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 66 پست
حتی اگر عاشق مورد دوم هم نباشم همین که اون عاشقمه کافیه ! ببین شاید از پول و رفاهی که اون داره بنظر ...

آخه اولی هم با این ک باهاش زیاد صحبت نکردم میگن از نظر اخلاق خیلی خوبه 

بین دوراهی موندم خونوادمم میگن خودت باید انتخاب کنی تا تهش بری 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخه اولی هم با این ک باهاش زیاد صحبت نکردم میگن از نظر اخلاق خیلی خوبه بین دوراهی موندم خونوادمم میگ ...

البته بگم من مواردب که خودت گفتی رو فقط بررسی کردم در حالت کلی ایمان طرف خیلی بیشتر از پول و علاقه اش برام مهمه! 

همین که ایمان داشته باشه و خداترس باشه حتی اگر ماشین هم نداشته باشه من بهش بله میدم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عاشق اولی شو! اگ شدنیه

منم یکی بود واردات کفش داشت همه اش ی پاش ایران بو  ی پا خارج

اما ب چند دلیل رد کردم

نگاه از بالا داشت به بقیع پز پول شو میداد

روابط زیاد داشت در گذشته 

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
تمام دوستام حرف شما رو میزنن ولی دومی گناه داره بنده خدا

گناه داره و اینا نداریم باید با عقلت ازدواج کنی نه قلبت 😂 

یه همکلاسی داشتم با یه پسری تو رابطه بود هیچی نداش فق دوسش داشت ، نمیتونست هم بگیرتش 

خاستگار براش اومد پولداااار 

ماه پیش عروسیشون بود اینقدر پسره تو دوران نامزدی برا دختره خرج کرده بود ک به طور اتوماتیک دختره عاشق پسره شده بود 😂 اگه اولی بهت اهمیت بده دومی رو فراموش میکنی 

با عقلت تصمیم بگیر دختررر

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

مردی که هوش و پول نداشته باشه بعد از چند وقت کاملا از چشم میفته باید یه چیزی مثل عرضه یا پول یا تحصیلات کافی داشته باشه که یه زن بتونه بهش تکیه کنه یا باهاش زنانگی کنه خواهش میکنم با عقلت انتخاب کن اول باید باعقل انتخاب کنی بعد با احساس